Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Τα πρόσωπα του Τουρισμού στις λίστες: Στην Κεφαλλονιά η "έκπληξη"


Οι λίστες πήγαν και ήρθαν και από χθες το βράδυ άρχισαν οι ανακοινώσεις. Ο τουρισμός έχει και πάλι την τιμητική του, αφού μία απο τις σημαντικότερες αλλαγές στις λίστες προτίμησης των δύο κομμάτων αφορά στην Κεφαλλονιά, όπου...

...ο πρώην υφυπουργός (μας) ΠετρόΠαυλος, με απόφαση του προέδρου της Ν.Δ. Α. Σαμαρά, τοποθετήθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου.
Θα θυμάστε φυσικά την εμπλοκή που είχε υπάρξει στις προηγούμενες εκλογές με την αιφνίδια προσθήκη στους υποψηφίους του κ. Παπαδάτου, κίνηση η οποία οδήγησε στην παραίτηση των τριών, τότε, υποψηφίων του κόμματος. Κατά ορισμένους, δε, οδήγησε και στην απώλεια της μονοεδρικής.
Κατά τα άλλα, η Ο. Κεφαλογιάννη πρώτη στην Α’ Αθηνών, πάνω από τον Δ. Αβραμόπουλο και ο Τ. Λιάσκος στην Εύβοια.
Στο ΠΑΣΟΚ, ο “χρόνος ΠΑΣΟΚ” δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα και οι λίστες θα ανακοινωθούν σήμερα. Από ό,τι πληροφορίες υπάρχουν, πάντωςν δεν προβλέπονται ιδιαίτερες εκπλήξεις, επομένως, αν είναι έτσι, ο πρώην υφυπουργός (μας και αυτός) Νικητιάδης θα είναι δεύτερος στα Δωδεκάνησα και ο Π. Γερουλάνος τέταρτος στην Α΄Αθηνών. 
Αυτά προς το παρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου