Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Galaxy Hotel Iraklio: Στην (διπλή) κορυφή του κόσμου, βάσει tripadvisor


Λέμε καιρό τώρα ότι κάθε διάκριση ελληνικής τουριστικής επιχείρησης μεγιστοποιείται υπό τις σημερινές συνθήκες που βιώνει η χώρα και ο ελληνικός τουρισμός, ως προς την εικόνα τους στο εξωτερικό. Και το ξενοδοχείο Galaxy στο Ηράκλειο της Κρήτης, το πήγε ένα βήμα περαιτέρω!

Φέτος, στο πλαίσιο των ετήσιων βραβεύσεων από το tripadvisor, κέρδισε και δεύτερο βραβείο!
Κατ’ αρχάς, του απονεμήθηκε ξανά το βραβείο Certificate of Excellence Award 2012, κατατάσσοντας το ξενοδοχείο Galaxy ως ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία παγκοσμίως με την υψηλότερη βαθμολογία ικανοποίησης πελατών αλλά φέτος κέρδισε και το Tripadvisor Travelers’ Choice 2012 Winner - Luxury, Top 25, Trendiest, ως ένα από τα 25 πιο πολυτελή και trendy ξενοδοχεία παγκοσμίως για το 2012.
Επί σειρά ετών, το Galaxy κατέχει την 1η θέση στην αγορά της ιστοσελίδας με περισσότερα από 95% θετικά σχόλια χρηστών – πελατών, ενώ και για τα έτη 2010 και 2011, από το ίδιο παγκοσμίου φήμης portal, το ξενοδοχείο έλαβε το Certificate of Excellence, ως ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου και από τα ελάχιστα ξενοδοχεία παγκοσμίως που οι χρήστες της ιστοσελίδας βαθμολογούσαν συνεχώς με "άριστα".
Ένα μεγάλο μπράβο στην ιδιοκτησία και στους εργαζόμενους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου