Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Από την... "πίκρα" του Τουρισμού ξεκίνησε η ενημέρωση Πικραμμένου!


- Με ΣΕΤΕ η πρώτη συνάντηση για την κατάσταση της πραγματικής οικονομίας!

Δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι ή αν μπορεί να είναι, ενδεικτικό των προθέσεων του υπηρεσιακού πρωθυπουργού, αλλά η πρώτη του ενημερωτική συνάντηση και επαφή με τους παράγοντες της Οικονομίας, έγινε με τον Τουρισμό! Πριν από λίγο συναντήθηκε στο Μαξίμου με τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ Ανδρέα Ανδρεάδη...

...σε μία συνάντηση που εξέπληξε πολλούς και ελπίζουμε να έχει και θετικές εκπλήξεις και για τον τομέα το αμέσως επόμενο κρισιμότατο διάστημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος ανταποκρίθηκε αμέσως σε αίτημα του Α. Ανδρεάδη για συνάντηση και ενημέρωσή του επί των φλεγόντων ζητημάτων που απασχολούν τον Τουρισμό αυτήν την περίοδο, με κυριότερο να υπάρξουν παρεμβάσεις που θα ανασχέσουν την κατάρρευση του ρυθμού κρατήσεων.
Υποβλήθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις από πλευράς ΣΕΤΕ, ο πρωθυπουργός Πικραμμένος δεσμεύτηκε να τις εξετάσει και να απαντήσει το συντομότερο δυνατόν.
Κυρίως ζητήθηκαν κινήσεις στήριξης του Τουρισμού σε επίπεδο διεθνές-διπλωματικό, ως προς την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό αλλάσ και σε πολιτικό-διοικητικό, δηλαδή σε επίπεδο λειτουργίας και διαδικασιών της υπηρεσιακής κυβέρνησης.
Περισσότερα δυστυχώς, δεν μπορούμε να μεταφέρουμε ακόμα, πέραν του ότι το κλίμα ήταν πολύ θετικό και η αντίληψη του υπηρεσιακού πρωθυπουργού για τη μεγάλη... “πίκρα” του Τουρισμού, ιδιαιτέρως ενθαρρυντική!
Νεότερα συντόμως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου