Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΜΑΤΚΑ 2013: Με φως, χρώμα και γεύσεις η ελληνική συμμετοχή


Ο ελληνικός τουρισμός μαζί με την ελληνική γαστρονομία θα παρουσιασθούν συνδυασμένα και για πρώτη φορά στη μεγαλύτερη διεθνή τουριστική έκθεση της Φινλανδίας, MATKA, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Ελσίνκι από τις 17 έως τις 20 Ιανουαρίου. Στη διοργάνωση του...

... 2013, στο ελληνικό περίπτερο “Kalimera Kreikka”, που συντονίζει η εταιρεία North Events, κεντρικό ρόλο θα έχει η εταιρεία Gavrielides Foods, που κατέχει ηγετική θέση ως προς τη διάθεση ελληνικών προϊόντων σε χιλιάδες νοικοκυριά της Φιλανδίας.
Η συνεργασία των δύο εταιρειών έχει στόχο την παράλληλη έκθεση προϊόντων και γευστικών δοκιμών, παντρεύοντας εύστοχα και για πρώτη φορά στην ιστορία της MATKA την ελληνική γαστρονομία με τον ελληνικό τουρισμό. Στο πλαίσιο αυτό, θα διοργανωθούν πολλαπλές εκδηλώσεις με γευστικές δοκιμές, διάθεση δειγμάτων, επιδείξεις μαγειρικής και πολλά άλλα δρώμενα και εκπλήξεις για τους Φιλανδούς. 
Η διεθνής έκθεση τουρισμού MATKA, είναι η σημαντικότερη έκθεση της Σκανδιναβίας, με τον μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών αλλά και με σημαντική προσέλευση από τη γειτονική Ρωσία και Βαλτικές αγορές. 
Στη ΜΑΤΚΑ 2012, συμμετοχή είχαν 72 χώρες από ολόκληρο τον κόσμο και καταμετρήθηκαν περισσότεροι από 71.000 επισκέπτες. Οι κύριοι εκθέτες έφθασαν τους 399 σε αριθμό, ενώ ποσοστό 89% από το κοινό και 88% από τους επαγγελματίες δήλωσαν ότι θα επισκεφθούν την έκθεση και το 2013. Κατά τη διάρκεια της φετινής παρουσίασης της North Events στην MATKA 2012, με το περίπτερο “Kalimera Kreikka”, επήλθε συμφωνία με τους διοργανωτές για περίπτερο 125τ.μ. για την επόμενη έκθεση του 2013. 
Η προετοιμασία της ελληνικής παρουσίασης στην ΜΑΤΚΑ έχει ξεκινήσει από τώρα, με στόχο μία αποτελεσματική κρούση στην αγορά της Φινλανδίας (και γειτονικών χωρών) για την επόμενη τουριστική σαιζόν. Οι θέσεις για ξενοδοχεία που θέλουν να συμμετάσχουν στο περίπτερο της North Events είναι περιορισμένες, και θα είναι «ανοικτές» έως τις 30 Ιουνίου.
(Για περισσότερες πληροφορίες L.B. North Events Ltd. Τηλ. Επικοινωνίας για την Ελλάδα: 0030 210 9713281, Αντιπρόσωπος Δωδεκανήσων: PRAXIS PLUS, Tηλ. 22410 24095)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου