Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Μ. Βρετανία: Γίνονται... "είδηση" εκπτώσεις για Ελλάδα στην περίοδο αιχμής!

«Θέμα» στον ειδικό τουριστικό τύπο στη Βρετανία, έγινε η απόφαση του tour operator Olympic Holidays, specialist για Ελλάδα να βγει με εκπτώσεις της τάξης του 25% για την περίοδο αιχμής, Ιουλίου-Αυγούστου! Ως παράδειγμα…


…αναφέρουμε ότι ένα πακέτο επτά διανυκτερεύσεων στη Ρόδο σε τετράστερο ξενοδοχείο, για τετραμελή οικογένεια, με αναχώρηση 25 Ιουλίου που τώρα κοστίζει 1.928 λίρες, θα μπορεί να αγοραστεί με 1.240 λίρες, δηλαδή περίπου 690 λίρες λιγότερο!
Οι εκπτώσεις, βέβαια, αφορούν πακέτα με πτήσεις charter στις οποίες ο t.o. έχει δεσμευτεί να αγοράσει θέσεις και σε ξενοδοχεία που έχει δεσμευτεί να αγοράσει δωμάτια.
Όπως επισημαίνουν οι Βρετανοί δημοσιογράφοι και αναλυτές της αγοράς, πάντως, είναι η πρώτη φορά που βγαίνει specialist με τέτοιες εκπτώσεις για πακέτα με αναχωρήσεις εντός του «απόλυτου» μήνα αιχμής, δηλαδή από τις 25 Ιουλίου και μετά.
Στέλεχος του Olympic Holidays, δήλωσε στο Travelmole ότι είναι μεν ασυνήθης μία τέτοια πολιτική αλλά χρειάζεται λόγω των «ειδικών συνθηκών» που ισχύουν φέτος…






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου