Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Και όμως! Έχει ενδιαφέρον το νέο "πυροτέχνημα" Ρουμπινί...

Έχει πει τόσα πολλά για την Ελλάδα και έχει κάνει τόσες απίθανες προβλέψεις - που φυσικά στην πλειονότητά τους αποδείχθηκαν εντελώς άσχετες ο τύπος αυτός - που δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι από τις συμπάθειές μας. Γενικά, αμφιλεγόμενη οικονομική αυθεντία ή όχι ο Ρουμπινί, αυτό που πέταξε περί «κουπονιών»…


…1.000 ευρώ στους Γερμανούς για να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα και στις άλλες «χώρες της κρίσης», δηλαδή Ελλάδα, Ισπανία και Πορτογαλία, καθώς και η θέσπιση «φοροκινήτρου» σε όσους αγοράζουν εξοχικές κατοικίες στις χώρες του Νότου, είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.
Από αυτές τις «αλλούτερες», που μας αρέσουν πολύ κατά καιρούς.
Ομολογούμε δε ότι τον Μάρτιο, μία τέτοια πρόταση ακριβώς, ήταν το αντικείμενο συζήτησης, μεταξύ αστείου και σοβαρού σε πολιτικο-επιχειρηματικό-δημοσιογραφικής παρέας στο Βερολίνο.
Μόνο που τότε, το λέγαμε και... γελάγαμε!
Τελικά στις εποχές που ζούμε, όλα μπορεί πια να τα δούμε…
Και αν πει κανείς Γερμανός τίποτα περί "νέας επιδότησης" στην Ελλάδα, να του στείλουμε τα στοιχεία από τα... τοκοχρεολύσια. Περισσότερα, εδώ και εδώ .











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου