Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Της Ημέρας (Πλάκα με κάνεις, Ευάγγελε...)

Αγαπητό μου lobby,
Να σου πω lobby μου κακό πλην πολυαγαπημένο, που δίνεις και γραμμή στον Σαμαρά μην χ…. (να μην πω το ρήμα το κακό). Για την παρέμβαση του Ε. Βενιζέλου που ξαφνικά ανακάλυψε ότι η «πολιτική αστάθεια πλήττει και βλάπτει τον Τουρισμό» (!) και αυτό «πρέπει να είναι μια παράμετρος που θα λάβουμε υπόψη μας πάρα πολύ σοβαρά την επομένη των εκλογών…


…για το σχηματισμό κυβέρνησης» (!!!) γιατί δεν γράφεις τίποτα;
Και κάθονται και τον ακούνε οι τουριστικοί παράγοντες, αντί να σηκωθούν πάνω και να του τρίψουν στα μούτρα το τι στο διάολο έκανε αυτός για τον Τουρισμό ως ΥΠΟΙΚ?
Καταλαβαίνω τα πρωτόκολλα για τους τρόπους καλής πολιτικής συμπεριφοράς - Αρχηγός Κόμματος έγινε - αλλά η υπερβολική "ευγένεια" προς ορισμένους πολιτικούςαπό όλους τους χώρους, που έχουν περάσει από θέση εξουσίας, βλάπτει τον Τουρισμό! Πάρτε το χαμπάρι...
Ξεχνάμε τον ρόλο του και τη στάση και για το ΦΠΑ και για τις επενδύσεις και για το Ειδικό Τέλος Ακινήτων και για τις «δεσμεύσεις» του για τα 20 εκατ. έκτακτης επιχορήγησης και, και, και;!
Ή μήπως τώρα το παίζει, «τότε… αποφάσιζε άλλος»;
Δεν ντρέπονται καθόλου ρε… παιδί μου; Χθες εμφανίστηκαν στην πολιτική;
Μη με διαολίζετε «αυγή» τριημέρου!
Με αγάπη (διαολισμένη!)
angel


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου