Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ξενοδόχοι Ρεθύμνου: "Απόβαση" μίας εβδομάδας στο Βερολίνο!

Πως πάει το άσμα του L. Cohen; First we take Manhattan, then we take Berlin; Ε, το Ρέθυμνο ξεκινάει από το Βερολίνο, σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα, το Helle – Mitte, όπου με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου διοργανώνεται…


…δυναμική προώθηση του προορισμού για τις ημερομηνίες 3 Σεπτεμβρίου έως και 8 Σεπτεμβρίου.
Το εμπορικό κέντρο Helle – Mitte βρίσκεται σε μία από τις κεντρικές περιοχές του Βερολίνου και στεγάζει στους χώρους του το Δημαρχείο της περιοχής, Κλινική και φυσικά πολυάριθμα εμπορικά καταστήματα και καφέ, εστιατόρια και χώρους ψυχαγωγίας.
H «Ελληνική Εβδομάδα» θα περιλαμβάνει πολλές καθημερινές εκδηλώσεις με κυριότερη από αυτές το κονσέρτο της σοπράνο Alexandra Gravas το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου υπό την αιγίδα του Δημάρχου της περιοχής.
Στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν συμπεριλαμβάνονται κρητικοί χοροί από παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα με κρητικές φορεσιές, περίπτερο για το Ρέθυμνο με ενημερωτικό υλικό, θέατρα μαριονέτας για μικρούς και μεγάλους, περίπτερο με ελληνικά προϊόντα, και μία μεγάλη έκθεση φωτογραφίας από το Ρέθυμνο.
Την ευθύνη για την υποστήριξη της εκστρατείας έχει αναλάβει η εταιρεία North Events.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου