Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΕΟΤ: Νέο... δρομολόγιο Τσόχα-Ευελπίδων

Θύμησες μίας περιόδου του ΕΟΤ, μαύρης και άραχλης, που τώρα τελευταία είχε αρχίσει να φαντάζει και πολύ μακρινή, προέκυψαν σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Όπου είχε προγραμματιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης των…

…στελεχών και των υπαλλήλων του ΕΟΤ, στο πλαίσιο των εκθέσεων των «ευρημάτων» των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, για την περίοδο 2008-2009, που είχαν ζητηθεί από την πολιτική ηγεσία και τη Διοίκηση του Οργανισμού το 2010.
Τότε, ο... μισός Οργανισμός, για πολλούς μήνες, είχε βρεθεί μεταξύ καταθέσεων, ανακρίσεων, πειθαρχικών συμβουλίων - πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων - πηγαινοερχόταν σε δικηγορικά γραφεία, εισαγγελείς και πάει λέγοντας. 
Η υπόθεση, η πρώτη, που αφορούσε στα φιλοφρονητικά δώρα από τον ΕΟΤ και σχετικές διαδικασίες και αποφάσεις των Διευθύνσεων, Δημοσίων Σχέσεων, Οικονομικών και Διαφήμισης, πήρε τελικά αναβολή για τον Μάρτιο του 2013. Μέχρι τότε, πάντως, δεν θα βαρεθούμε διότι τον Νοέμβριο εκδικάζεται και η υπόθεση για τα δελτία Κοινωνικού Τουρισμού.
Να κλείσουμε λίγο πιο χαλαρά, αναπαράγοντας το σχόλιο ενός εκ των 15-18 υπαλλήλων που βρέθηκαν σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου, μόλις τους είδε όλους έτσι μαζεμένους το πρωί:
«Ξαναμπήκε το πουλμανάκι να μας πηγαινοφέρνει από τον ΕΟΤ»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου