Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Μύκονος: Διευκρινίσεις για κίνηση και οι πρώτες εκτιμήσεις


- Μέσα σε όλα, έχει και διεθνή παρουσίαση η Louis Vuitton... 

“Ένσταση” επί των στοιχείων πενταμήνου για τις αεροπορικές αφίξεις έχουν από τη Μύκονο και μας διαμηνύουν αρμοδίως ότι η εικόνα της κίνησης στο νησί είναι λίγο διαφορετική και θετικότερη. Για τον Μάιο ειδικώς μας ενημερώνουν ότι η μείωση των αφίξεων στο αεροδρόμιο...

...ήταν στο 8,6% αντί 10,9% ενώ διαφωνούν και με τη σύγκριση σε βάση πενταμήνου για προορισμούς όπως τα νησιά του Αιγαίου, αντιπροτείνοντας σύγκριση διμήνου Απριλίου-Μαίου.
Στο οποίο δίμηνο, σε σύγκριση με το αντίστοιχο του 2011, η μεώση των αφίξεων φθάνει στο 6,8%.
Όπως μας μεταφέρουν κύκλοι του Δήμου, αν λάβουμε υπόψη οτι αφενός το Πάσχα που 'έπεσε" Απρίλιο και την ανάσχεση λόγω των εκλογών το Μάιο, η συνολική εικόνα για το νησι μαζί και με την αυξητική τάση που εμφανίζουν οι κρουαζιέρες, θα είναι τελείως διαφορετική απο τη γενική εικόνα της χώρας.
Υποστηρίζουν ότι η Μύκονος αποτελεί διεθνή προορισμό και συγκριτικά με άλλους προορισμούς, επηρεάζεται ελάχιστα απο την εικόνα της Ελλάδας και περισσότερο απο τη γενικότερη οικονομική κρίση παγκοσμίως. 
Σύμφωνα με παράγοντες του νησιού, αυτό που, κυριώς , παρατηρείται μέχρι στιγμής τουλάχιστον, είναι η μείωση της αγοραστικής κίνησης συγκριτικά με άλλες εποχές.
Και εδώ όμως αποτελεί ενθαρρυντικό γεγονός οτι διεθνείς αλυσίδες, όπως η LOUIS VUITTON, επενδύουν φέτος στο νησί προβάλλοντάς το παγκοσμίως, αφού, μόνο η συγκεκριμένη εταιρία φέρνει αυτές τις μέρες 75 δημοσιογράφους απο όλο τον κόσμο για την παρουσίαση του νέου καταστηματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου