Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Αίγυπτος: Μέσω... Ρωσίας η πρώτη δήλωση για μπικίνι και παραλίες

Είχαν αρχίσει να τους “ζώνουν φίδια” τους τουριστικούς παράγοντες της Αιγύπτου αλλά και τους μεγάλους ξένους τουριστικούς οργανισμούς που διακινούν πολλούς πελάτες στον προορισμό, μετά την επικράτηση του κόμματος της Ισλαμικής Αδελφότητας, για την πιθανή...

...επιβολή περιορισμών και απαγορεύσεων στους ξένους επισκέπτες που θα ταξιδεύουν στη χώρα.
Συνεργάτες του ηγέτη της Αδελφότητας Mohamed Mursi, είχαν δηλώσει προεκλογικά ότι θα υπάρξουν τέτοιοι κανονισμοί, όπως η απαγόρευση των μπικίνι, περιορισμοί στην κατανάλωση αλκοόλ καθώς και ο διαχωρισμός των ακτών κολύμβησης σε... αντρικές και γυναικείες!
Επίσημη κυβερνητική τοποθέτηση δεν έχει υπάρξει ακόμα, αλλά ο πρέσβης της Αιγύπτου στη Ρωσία, φέρεται να δήλωσε σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης πως τέτοιες απαγορεύσεις σε μία χώρα που ο Τουρισμός συνεισφέρει το 13% του ΑΕΠ δεν μπορεί να ισχύουν.
Ο πρέσβης,  Alaa El Hadidi μάλιστα φέρνει ως παράδειγμα την Τουρκία, υπό την έννοια ότι είναι και αυτό ένα μουσουλμανικό κράτος, αλλά ποτέ δεν τέθηκαν τέτοια ζητήματα για τους επισκέπτες του.
Απλά σημειώνουμε, ότι σύμφωνα με τα στοιχεία των Αιγυπτίων, στο πρώτο πεντάμηνο η κίνηση από τη Ρωσία εμφανίζει αύξηση άνω του 82%...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου