Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Στη Ρουμανία καπνίζουν, στη Βουλγαρία... οργανώνονται

Σε παράδεισο των εναπομεινάντων καπνιστών των Βαλκανίων επιδιώκει να εξελιχθεί η Ρουμανία,  η οποία μάλιστα σπεύδει να “χειροκροτήσει” την πλήρη απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους στη γειτονική της Βουλγαρία! Η απαγόρευση...

...τέθηκε σε εφαρμογή από την 1η Ιουνίου και σύμφωνα με τα ρουμανικά αλλά και με βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης, η χαλαρότητα που επικρατεί ακόμα στη Ρουμανία ως προς το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους και κυρίως σε χώρους όπου συχνάζουν και κυκλοφορούν τουρίστες, αποτελεί πια ισχυρό κίνητρο για... ταξιδάκια.
Στη Βουλγαρία, πάντως, φαίνεται ότι γενικότερα υπάρχουν προσπάθειες κανονιστικού εξορθολογισμού της τουριστικής αγοράς. 
Όπως διαβάζουμε σε τοπικά μέσα, η Υπηρεσία Ασφάλειας Τροφίμων της Βουλγαρίας πρότεινε οι προσφορές all-inclusive να είναι διαθέσιμες μόνο σε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων.
Σύμφωνα με τις προτάσεις του φορέα, ξενοδοχεία τριών αστέρων και κάτω θα πρέπει να έχουν την ικανότητα να τροφοδοτούν τους πελάτες τους ανάλογα με τη χωρητικότητα τους σε κλίνες.
Το θέμα δημιουργήθηκε μετά από παρατηρήσεις και παράπονα τουριστών σχετικά με την ποιότητα και την επάρκεια κάποιων ξενοδοχειακών μονάδων που προσέφεραν πακέτα all inclusive.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου