Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Σκόπελος: Εγκαίνια για το Adrina Resort & Spa


Να επικοινωνήσουμε και ορισμένα θετικά νέα που δεν προλάβαμε μέσα στην εβδομάδα. Στη δύσκολο περίοδο που διανύουμε, τελετή εγκαινίων για ξενοδοχείο είναι... “είδηση”! Εγκαίνια, λοιπόν, είχαμε το περασμένο Σάββατο στην Σκόπελο, για το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο Adrina Resort & Spa. Το δεύτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα της οικογένειας Ροδοπουλου...

...που κατάγεται απο την Σκοπελο, είναι μια απο τις μεγαλυτερες και πιο ποιοτικές τουριστικές επενδύσεις που έχουν γίνει στην περιοχή. 
Εκτείνεται σε μια ιδιωτική πλαγιά που καταλήγει στην παραλία και διαθέτει τρεις βίλες 110 τ.μ. με ιδιωτική πισίνα, 18 σουίτες (60-85 τ.μ.) και 10 τρίκλινα και 6 δίκλινα δωμάτια, όλα με θέα το απέραντο γαλάζιο, spa 250 τμ., εξωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό, 2 εστιατόρια, παιδική χαρα, beach bar/disco και ειδικά διαμορφωμένο συνεδριακό χώρο. 
Και τρεις...χάριτες! Οι αδερφές
Πετραλιά, Τίτη και Φάνη και η
κόρη/ανηψιά Νίνα Ψιλάκη
Τα εγκαίνια έγιναν το Σάββατο το απόγευμα, παρουσία πολλών φίλων της οικογένειας απο τον πολιτικο, επιχειρηματικο και καλλιτεχνικο χωρο, αλλα και πολλών κατοίκων του νησιού.
Την κορδέλα έκοψαν οι Τίτη Ψιλάκη, Κωστής Ισμυριδης και ο εξάδελφος των ιδιοκτητών Κομνηνός Λεμονής της γνωστής εταιρίας υποδημάτων Καλογήρου. 
Τα εγκαίνια συνδυάστηκαν και με τη βάπτιση -αυτό θα πει “θετική ενέργεια” - του γιού του Γιαννου και Κατιας Ροδοπουλου, Ευαγγελου,στην ιδιωτική εκκλησία του ξενοδοχείου Adrina beach.
Οικογένεια Ροδόπουλου
Και να δείτε ότι ακόμα και εμείς έχουμε... “κοσμική ματιά”: μεταξύ των προσκεκλημένων μας ανέφεραν τους Φάνη Παλλη-Πετραλιά, Κομνηνο και Μαρίνα Λεμονη, Τίτη Ψιλάκη-Πετραλιά και την κόρη της Νινα Ψιλακη, τον Δημαρχο Σκοπελου Γιωργο Μιχελη και από το Δημοτικό συμβούλιο τους Αντιδήμαρχο Φύβγα Γιώργο, Αντιδήμαρχο Αγγελέτου Παναγιώτα, Δημοτικο Σύμβουλο Σαλπαδήμου Αλεξάνδρα, Ρόδιο Νικόλαο, Σκούρα Κων/νο, Βασιλούδη Χρήστο, Πατσή Γιώργο, Ελισάβετ Παπαχρήστου, Κωστή και Λένα Ισμυριδη, Κώστα και Μαριαννα Πιστιόλα της εταιριας Agrino, τον καθηγητή Γερασιμο Αλιβιζάτο, τον επιχειρηματια-κατασκευαστή Πετρο Μπίτσο με την συζυγο του, Τάκη και Τερψη Κόμματα, την ηθοποιό Μαγδα Μαυρογιάννη, Γιωτη Παυλογιάννη, Δημήτρη και Τανια Πετροπούλου, Κυριάκο και Βίλμα Σουτζόγλου, τον γνωστό μουσικό Γιωργο Ξηντάρη, το σχεδιαστικο δίδυμο Ντάσιος κα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου