Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Summer School(s) στην Ολυμπία - και στην περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων...


Tο Θερινό Σχολείο Management & Marketing και το Θερινό Σχολείο Τουρισμού, συνδιοργανώνουν στην Αρχαία Ολυμπία τον Ιούλιο, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς - Tμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων - το Διεθνές Ινστιτούτο Institute of Euro Med Affairs και το Πανεπιστήμιο της Σμύρνης. Το πρόγραμμα...

θα ξεκινήσει στις 27/7/2012 και θα διαρκέσει έως τις 2/8/2012.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 
  • μια εβδομάδα εντατικών μαθημάτων από Ακαδημαϊκούς, αλλά και βιωματικές εμπειρίες και επισκέψεις σε επιχειρήσεις
  • επαφή με άτομα από διάφορα μέρη του κόσμου και ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών για το διεθνές ακαδημαϊκό και εργασιακό περιβάλλον.
  • ειδικά διαμορφωμένα πακέτα για νέους ανθρώπους και για την περίοδο που διανύουμε, διαμονή μέσα στην Αρχαία Ολυμπία, με πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Το πρόγραμμα αρχίζει την ημέρα έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, στη γενέτειρά τους την Ολυμπία! Μία μοναδική ευκαιρία για κάθε Έλληνα που δεν έχει επισκεφτεί ακόμα τον κλασσικό Ελληνικό προορισμό. 
Όλα αυτά σε χαλαρή ατμόσφαιρα και διακοπές, με όλες τις ανέσεις που μπορούν να συνδυαστούν με τις διακοπές των συμμετεχόντων. Μια μοναδική εμπειρία travel & learn!
Πληροφορίες για τα Θερινά Σχολεία στην Αρχαία Ολυμπία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου