Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Κορυφαίοι Βιετναμέζοι τουριστικοί πράκτορες στην Ελλάδα

Fam trip Βιετναμέζων τουριστικών πρακτόρων στην Ελλάδα διοργανώνουν από 13 έως 20 Οκτωβρίου ο ταξιδιωτικός οργανισμός Argo Travel, σε συνεργασία με την Travel Media Applications Asia-Pacific, στο πλαίσιο των δράσεων του νεοσύστατου Argo Travel Asia-Pacific, με έδρα την Bangkok της Ταϋλάνδης. Το fam trip θα... ...συνοδέψει ο πρόεδρος του VISTA (Vietnam Society of Travel Agents) κ. Vu The Binh, καθώς και ο Σ. Βουρσούκης, διευθυντής του Argo Travel Asia-Pacific και της TMA Asia-Pacific.  Μεταξύ των συμμετεχόντων θα είναι μερικά από τα μεγαλύτερα γραφεία τόσο σε MICE όσο και Outbound Leisure Travel με έδρα στις κυριότερες πόλεις του Βιετνάμ (Hanoi, HCMC, Dac Lac, Da Nang και Nha Trang).

Πιο αναλυτικά, στο fam trip συμμετέχουν οι φορείς και εταιρείες: APEX, Asia Sun Travel, Dam san travel, Danatours, Fiditourist Travel, Golden Tour, Hanoitourist Travel, Huong Giang Travel, ITC Travel, Threeland travel, TIC tour, Viet My Travel, Vietnam Society of Travel Agents, Vietnam Society of Travel Agents και Vietnamtourism - Hanoi.

Οι Βιετναμέζοι τουριστικοί πράκτορες θα επισκεφθούν αρχικά στην Αθήνα και την παραλιακή της ζώνη (Γλυφάδα, Βουλιαγμένη και Βάρκιζα), καθώς και το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Κατόπιν θα αναχωρήσουν για τα νησιά του Αργοσαρωνικού Αίγινα, Πόρο και Ύδρα, τη Σαντορίνη, τους Δελφούς, την Αράχωβα, την Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, τις Θερμοπύλες και την περιοχή της Αργολίδας (Μυκήνες, Ναύπλιο και Επίδαυρο).
Τα ξενοδοχεία που θα διαμείνει το γκρουπ των τουριστικών πρακτόρων από το Βιετνάμ είναι τα Divani Palace Acropolis 5* Hotel, Divani Caravel 5* Hotel, El Greco Hotel 4* (Σαντορίνη) και Divani Meteora 4* Hotel (Καλαμπάκα).
Η συγκεκριμένη δράση είναι μέρος των πολλαπλών ενεργειών που πραγματοποιεί το Argo Travel Asia-Pacific εδώ και 5 μήνες σε Βιετνάμ, Ταϋλάνδη και λοιπές χώρες Ασίας-Ειρηνικού, οι οποίες, εκτός των άλλων, περιλαμβάνουν ημερίδες, τοπικά events, road-shows, συμμετοχή στις κυριότερες εκθέσεις της περιοχής και, βεβαίως, διοργάνωση fam trip επαγγελματιών στην Ελλάδα, προκειμένου να γνωρίσουν τα "highlights" του προορισμού.
Εκτός από αναδυόμενος προορισμός τα τελευταία χρόνια, το Βιετνάμ προσελκύει το ενδιαφέρον ευρωπαικών προορισμών και ως αγορά προέλευσης τουριστών υψηλού εισοδηματικού επιπέδου. Διαπιστώνεται μάλιστα ένα σταθερά αυξανόμενο ενδιαφέρον για την Ελλάδα, με πολύ θετικές προοπτικές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου