Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Διαβάσαμε: "Πλυθείτε, ξυριστείτε, έρχεται κρουαζιερόπλοιο"!



Λίγο καθυστερημένο, αλλά κορυφαίο! Μας θύμισε σκηνές από ελληνικές ταινίες αλλά από την άλλη πλευρά, όσο αστείο (ή και σοβαρό, για κάποιους άλλους) και αν φαίνεται, δίνει ένα πολύ ενδιαφέρον «στίγμα». Σε μία φράση, το μήνυμα του Δημάρχου Οινουσσών προς τους κατοίκους: «Έρχεται κρουαζιερόπλοιο...



...ξυριστείτε, πλυθείτε και... εξωραϊστείτε»!
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ανακοίνωση που έβγαλε ο Δήμαρχος Οινουσσών Ευάγελος Αγγελάκος με αφορμή την προσέγγιση στο νησί του κρουαζιερόπλοιου «Europa 2», την περασμένη Τρίτη.
«Το κρουαζιερόπλοιο EUROPA 2 της γερμανικής εταιρείας HAPAG LLOYD θα πιάσει στην Εγνούσσα. Για πρώτη φορά στην ιστορία του νησιού μας έχουμε τέτοιαν επίσκεψη. Γι' αυτό καλούμαστε όλοι μαζί να συμμετέχουμε με αλληλεγγύη και μεράκι για το αγαπημένο μας νησί. Πρέπει να φροντίσουμε: Εμφάνισης προσώπων και υπηρεσιών: Επιμελημένη (ξυρισμένοι, καθαροί και ευπρεπώς ενδεδυμένοι)» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, η οποία όπως είναι φυσικό έχει πυροδοτήσει ένα κύμα σχολίων και αντιδράσεων στα social media και στο διαδίκτυο εν γένει.
Ολόκληρο το ρεπορτάζ και «φωτογραφία» της σχετικής ανακοίνωσης στο zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου