Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Έπαινοι στον Όμιλο Μουζενίδη για την Ολυμπιακή Φλόγα...

- Η οποία θα φθάσει στο Σότσι αφού περάσει από τα βάθη της Βαϊκάλης και τον... Διαστημικό Σταθμό!

Ευχαριστήριο έπαινο καλών υπηρεσιών, παρέλαβε η εταιρεία Mouzenidis Travel, για την άψογη τέλεση των καθηκόντων του γραφείου στην οργάνωση «παράδοσης – παραλαβής» της Ολυμπιακής Φλόγας , αλλά και της διαχείρισης...

 
...των κρατήσεων στην Ελλάδα της αποστολής των χειμερινών ολυμπιακών και παρ-ολυμπιακών αγώνων Sochi 2014 (Ρωσίας).    
Στο μεταξύ, αυτήν τη φορά, η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας είναι εντυπωσιακή, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της θα διέλθει από 2.900 πόλεις και χωριά σε 83 περιφέρειες της Ρωσίας από το Καλίνινγκραντ στο δυτικότερο άκρο της έως το Βλαδιβοστόκ στην Άπω Ανατολή. 
Η λαμπαδηδρομία θα διαρκέσει 123 ημέρες και θα τερματιστεί στις 7 Φεβρουαρίου 2014 στο Σότσι, κατά την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ κατά τη διάρκειά της θα διανυθούν 65.000 χιλιόμετρα από 14.000 λαμπαδηδρόμους. Ειδικότερα, υπολογίζεται ότι η Ολυμπιακή Φλόγα θα διανύσει οδικώς 20.273 χλμ., σιδηροδρομικώς 17.728 χλμ, με αεροπλάνο 25.455, με ελικόπτερο 2.256 χλμ. και ένα χιλιόμετρο με έλκηθρο, που θα σέρνουν τάρανδοι. Διανύοντας κατά μέσο όρο περί τα 500 χλμ. ημερησίως, εκτιμάται ότι θα καλύψει τις εκτάσεις, όπου ζει περί το 90 % του ρωσικού πληθυσμού, δηλαδή 130 εκατομμύρια άνθρωποι.
Μεταξύ άλλων, η Φλόγα θα καταδυθεί μέσα σε βαθυσκάφος στη Βαϊκάλη, θα μεταφερθεί στην κορυφή του Καυκάσου Ελμπρούς και στον Βόρειο Πόλο, ενώ κορυφαία στιγμή της λαμπαδηδρομίας θεωρείται η αποστολή της Ολυμπιακής Φλόγας στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για πρώτη φορά στην ιστορία της. 

Αυτό θα συμβεί στις 7 Νοεμβρίου με το μεταγωγικό διαστημόπλοιο «Σογιούζ  Μΐ -11 Μ », ενώ στις 9 Νοεμβρίου η Φλόγα θα συνοδεύσει τον Ολέγκ Κότοφ στο διαστημικό του περίπατο και θα επανέλθει στη Γη στις 11 Νοεμβρίου με το διαστημικό σκάφος της επιστροφής του πληρώματος υπό τον ομογενή κοσμοναύτη Θοδωρή Γιουρτσίχιν – Γραμματικόπουλο και μέλη την Αμερικανίδα Κάρεν Νάιμπεργκ, που εκπροσωπεί τη ΝΑΣΑ και τον Ιταλό Λούκα Παρμιτάνο εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου