Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Aqua Vista Hotels: Οκτώ νέα μέλη και δυναμικό πρόγραμμα marketing για το 2014

Με οκτώ νέα ξεχωριστά μέλη σε Μύκονο και Σαντορίνη, ολοκληρώνει τη φετινή τουριστική περίοδο η αλυσίδα Aqua Vista Hotels. Με την ένταξη των νέων μελών στο δίκτυό της, η Aqua Vista Hotels ενισχύει σημαντικά την παρουσία της στις Κυκλάδες και ισχυροποιείται περαιτέρω στην...

 
...ελληνική αγορά ξενοδοχειακού management και marketing, διευρύνοντας, ταυτόχρονα, τους επιχειρηματικούς της ορίζοντες.
Η Aqua Vista Hotels  αριθμεί πλέον 25 μοναδικά και πρωτότυπα boutique ξενοδοχεία - και ένα εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας - προσφέροντας ολοκληρωμένες καινοτόμες υπηρεσίες management, marketing και κρατήσεων, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε μονάδας, σε διεθνές επίπεδο, στις αγορές που επιθυμούν να επιτύχουν αποτελεσματικότερη διείσδυση και στις ειδικές πελατειακές ομάδες στις οποίες απευθύνονται. 
Στην Μυκονο, η Aqua Vista απέκτησε πέντε νέα μέλη, μεταξύ των οποίων, ορισμένα από τα πιο φημισμένα και εμβληματικά boutique ξενοδοχεία του νησιού. Πρόκειται για τα ξενοδοχεία St John Mykonos, Palladium Hotel Mykonos, Petinos Beach Mykonos, Petinos Hotel Mykonos και Nissaki Hotel.
Είναι όλα ξενοδοχεία με μοναδικά χαρακτηριστικά, που βρίσκονται σε εντυπωσιακές τοποθεσίες και που προσφέρουν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, απευθυνόμενα σε ιδιαίτερα απαιτητική πελατεία.
Στη Σαντορίνη, στο δίκτυο της Aqua Vista, εντάχθηκαν τα:
Το μοναδικό σπίτι στη Σαντορίνη κυριολεκτικά πάνω στη παραλία με ιδιωτική πισίνα που μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 άτομα καθώς διαθέτει 3 κρεβατοκάμαρες με ξεχωριστά μπάνια, κουζίνα σαλόνι και δωμάτιο υπηρεσίας.
Μοναδική τοποθεσία στην καρδιά της Καλντέρας με όλα τα μπαλκόνια των δωματίων του, τις βεράντες και τους κοινόχρηστους χώρους να έχουν υπέροχη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, το ηφαίστειο και το ηλιοβασίλεμα. 
Angels & Stars Suites and Spa
Το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο είναι 5 αστέρων και διαθέτει spa, gourmet εστιατόρια, luxury suites με θέα καλντέρα, ιδιωτικές πισίνες και Jacuzzi.
Για πρώτη φορά, η Aqua Vista εντάσσει στο δίκτυό της ένα εστιατόριο, μοναδικής αισθητικής, που, ήδη, κερδίζει διθυραμβικές κριτικές και φανατικούς φίλους. Ένας παλιός αναστηλωμένος ανεμόμυλος, με μαγευτική θέα στη καλντέρα.  Ο χαρισματικός σεφ Μιχαλης Καλαβρινός και ο εξαιρετικός πατισιέρ Σήφης Εμπειρίδης (γνωστοί στο ελληνικό κοινό από το πρόγραμμα “Master Chef”) συνθέτουν την τέλεια εδεσματολογική εμπειρία με φίνες γεύσεις από τη μοντέρνα διεθνή κουζίνα, και υπέροχα επιδόρπια.
Στοχευμένο marketing plan για το 2014
Παράλληλα με την ανάπτυξη του δικτύου της, η Aqua Vista Hotels, προχωρεί στον σχεδιασμό της για μία ακόμη πιο δυναμική και διεισδυτική παρουσία στις αγορές ενδιαφέροντος, μέσω της στοχευμένης συμμετοχής της σε εκθεσιακές διοργανώσεις διεθνούς ενδιαφέροντος αλλά και μέσω μελετημένων Door 2 Door campaigns και sales calls.
Οι δράσεις της τρέχουσας χρονιάς κορυφώνονται με τη συμμετοχή της Aqua Vista στο Global European Market Place που διοργανώνει ο European Tour Operators Association στο Λονδίνο, στις αρχές Νοεμβρίου, καθώς και με τη συμμετοχή της, με μεγάλο περίπτερο, στην World Travel Market.
Την προηγούμενη εβδομάδα, ολοκληρώθηκε μία πολύπλευρη παρουσία marketing στη Ρωσική αγορά.
Σημειώνεται ότι, η Aqua Vista Hotels έχει σχεδιάσει και υλοποιεί τρία προγράμματα συνεργασίας - Standard, Advanced και Premium - με εξειδικευμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένα στις ανάγκες και στις ιδιαιτερότητες κάθε ξενοδοχείου-μέλους της.
Τα ξενοδοχεία συμμετέχοντας στα “Προγράμματα Συνεργασίας” της Aqua Vista Hotels, έχουν τη δυνατότητα, με ένα προσιτό κόστος, όχι μόνο να επωφεληθούν από τις δραστηριότητες και τις στοχευμένες ενέργειες που πραγματοποιούνται ετησίως, αλλά και να καλύψουν ένα μεγάλο μέρος των συνολικών αναγκών τους σε online marketing και προβολή.
Ο Πρόεδρος της Aqua Vista Hotels, κ. Γιώργος Γραφάκος αναφέρει σχετικά: “Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, η Aqua Vista Hotels υποδέχεται τα νέα της μέλη, οκτώ επιχειρήσεις μοναδικού χαρακτήρα και υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, που πραγματικά κοσμούν τον ελληνικό τουρισμό και αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα.

Η ανάπτυξη του δικτύου της Aqua Vista Hotels συνεχίζεται δυναμικά και στοχευμένα, με ακόμα πιο υψηλούς στόχους και με βασικό κίνητρο να κερδίσουμε μεγαλύτερο μερίδιο στις πιο απαιτητικές και ποιοτικές πελατειακές ομάδες της διεθνους αγοράς”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου