Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Economou Hotels: Νέες διεθνείς διακρίσεις και για το 2013

Συνέχισαν και φέτος τον εμπλουτισμό του… “χαρτοφυλακίου” διεθνών διακρίσεών τους τα Economou Hotels στην Κρήτη. Οι νέες μεγάλες διακρίσεις και μάλιστα επαναλαμβανόμενες, για τα ξενοδοχεία της οικογένειας Οικονόμου, επιβεβαιώνουν τη διαρκή προσήλωση της εταιρείας στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών φιλοξενίας και συμβάλλουν...

...στην ενίσχυση της “καλής φήμης” του προορισμού.
Το Galaxy Hotel Iraklio 5* βραβεύεται κάθε χρόνο από τους πλέον φημισμένους ταξιδιωτικούς οργανισμούς.  Έτσι και για το 2013 το κορυφαίο ξενοδοχείο του Ηρακλείου, ήδη έλαβε μεγάλες διακρίσεις που περιλαμβάνουν:
- Expedia Insiders’ Select Award 2013.  Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, η Expedia, ο μεγαλύτερος και ισχυρότερος διεθνώς online travel agent, βράβευσε το Galaxy και το συμπεριέλαβε στα κορυφαία παγκοσμίως ξενοδοχεία.  Μάλιστα το Galaxy είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στην Κρήτη που λαμβάνει τη συγκεκριμένη διάκριση για εφέτος.
Expedia Insiders’ Select είναι το ετήσιο βραβείο για τα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως, όπως τα επιλέγουν οι πελάτες της Expedia με βάση τις εμπειρίες τους.
Η λίστα των βραβευόμενων ξενοδοχείων, ανανεώνεται ετησίως σε ποσοστό πάνω από 55%.  Αυτό κάνει την συνεχόμενη επιτυχία του Galaxy ακόμη μεγαλύτερη.
Ο ανταγωνισμός περιλαμβάνει 150.000 ξενοδοχεία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες παγκοσμίως καθώς και υπερπολυτελείς μονάδες των πλέον ‘διάσημων’ και αξιόλογων τουριστικών προορισμών.  
Η βαθμολόγηση των ξενοδοχείων βασίζεται απόλυτα στις πραγματικές εντυπώσεις των πελατών.
- Expedia Elite Plus VIP Access.  To Galaxy Hotel Iraklio έχει επιλεγεί στο πρόγραμμα Elite Plus VIP Access, που απευθύνεται στους πλέον επιφανείς και συχνούς πελάτες της Expedia διεθνώς.  Η διάκριση αυτή έχει ιδιαίτερη αξία δεδομένου ότι τα ελάχιστα ξενοδοχεία που συμμετέχουν παγκοσμίως επιλέγονται με βάση την υπεροχή τους στην παροχή υπηρεσιών και στην ασύγκριτη φιλοξενία τους.
- Tripadvisor Certificate of Excellence 2013.  Το Galaxy κατέχει πάντα την πρώτη θέση
στο Tripadvisor, την κορυφαία ταξιδιωτική ιστοσελίδα στον κόσμο με πάνω από 8,5 εκατομμύρια χρηστών ημερησίως.  Ως ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία παγκοσμίως, το 2013 όπως και τα προηγούμενα έτη το Galaxy κατάκτησε τo Tripadvisor Certificate of Excellence.  Το βραβείο αυτό δίνεται με βάση τις εμπειρίες και βαθμολογίες των πελατών του Galaxy που χρησιμοποιούν το Τripadvisor.
Galaxy Villas Resort
Ακολουθώντας την παράδοση του Galaxy, το καλοκαιρινό Resort της Economou Hotels διακρίθηκε και εκείνο για το 2013 με το Tripadvisor Certificate of Excellence.  Επίσης το Galaxy Villas συμπεριελήφθη στο 2013 Quality Selection του Holiday Check (όπως και το 2012) καθώς και στα Recommended Hotels του Zoover.
Το Galaxy Villas Resort, στο γραφικό χωριό Κουτουλουφάρι, είναι ένα συγκρότημα από 53 βίλες, με πανέμορφους κήπους και θέα στον όρμο ή στα γύρω βουνά.  Όλες είναι εφοδιασμένες με αυτόνομο κλιματιστικό, τηλεόραση, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, χρηματοκιβώτιο, σίδερο, κ.λπ..  

Το συγκρότημα διαθέτει πισίνα και παιδική πισίνα, μπαρ, εστιατόριο όλη την ημέρα, με παραδοσιακό πρωινό και γεύματα, τζάκι, Wi-Fi, πάρκιγκ, υπηρεσίες concierge και προνομιακή πρόσβαση στο 18 οπών Crete Golf Club.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου