Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Προχωρεί, μετ' εμποδίων, η αναδιοργάνωση των Γραφείων Εξωτερικού του ΕΟΤ

Ύστερα από κάποια μικρή καθυστέρηση, προχωρούν οι διαδικασίες αναμόρφωσης του “χάρτη” των Γραφείων Εξωτερικού του ΕΟΤ, όπως αυτός διαμορφώνεται από τα προβλεπόμενα στον Ν. 4179/2013. Μετά και την προκήρυξη των θέσεων προισταμένων και των άλλων θέσεων στα Γραφεία, με αποφάσεις της διοίκησης του Οργανισμού…


…εγκρίθηκαν οι αρχικές πιστώσεις για την έναρξη λειτουργίας του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Σερβίας με έδρα το Βελιγράδι και περιοχή τοπικής αρμοδιότητας τη Σερβία, την Κροατία και τη Σλοβενία και του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Πολωνίας, με έδρα τη Βαρσοβία και περιοχή τοπικής αρμοδιότητας την Πολωνία, την Τσεχία και τη Σλοβακία.
Εντός των επομένων ημερών εγκαινιάζεται και το Γραφείο ΕΟΤ στην Κωνσταντινούπολη, ενώ για αργότερα, προγραμματίζεται και η σύσταση και έναρξη λειτουργίας του Γραφείου για τις αγορές της Νοτίου Αμερικής στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.
Παράλληλα, προχωρεί και η κατά τι πιο σύνθετη διαδικασία κλεισίματος των Γραφείων, Αυστραλίας, Βελγίου (η αρμοδιότητα στο Γραφείο Κάτω Χωρών, μαζί με το Λουξεμβούργο), Βουλγαρίας (η αρμοδιότητα περνάει στο Γραφείο Ρουμανίας), Ιαπωνίας,
Ισπανίας (περνάει η αρμοδιότητα της αγοράς στο Γραφείο Γαλλίας, μαζί με την Πορτογαλία) και Τσεχίας (η αρμοδιότητα της αγοράς περνάει στο Γραφείο Πολωνίας).
Στόχος του Οργανισμού είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές διαδικασίες μέχρι το τέλος του χρόνου, προκειμένου να μην υπάρξουν κενά και προβλήματα κατά την έναρξη της περιόδου κρατήσεων αλλά και τις περιόδους κατά τις οποίες θα πρέπει να ενταθούν οι όποιες δράσεις προβολής και προώθησης του τουρισμού εν όψει της νέας περιόδου.

Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι η αρμόδια Διεύθυνση του Οργανισμού, όπως και η Διεύθυνση Προβολής και Διαφήμισης, είναι αυτό το διάστημα υποστελεχωμένες, θέμα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου