Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Αφιέρωμα για την περιοχή του Άθω στο Jamie Magazine

Δεκαοκτώ τοπικά πιάτα και γαστρονομικές δημιουργίες, βασισμένες στη χρήση τοπικών βιολογικών προϊόντων, φωτογραφήθηκαν το τριήμερο 11, 12 & 13 Οκτωβρίου σε ολόκληρη την προ του Άθω περιοχή Χαλκιδικής από το διάσημο βρετανό φωτογράφο David Loftus, για λογαριασμό της...

 
...έντυπης έκδοσης Jamie Magazine.
Ο φωτογράφος, συνοδευόμενος από τον Andy Harris, αρχισυντάκτη όλων των παραγωγών του Βρετανού παρουσιαστή και chef Jamie Oliver, "αιχμαλώτισε" την εικόνα των προαναφερόμενων πιάτων, δίνοντας έμφαση στο φυσικό περιβάλλοντα χώρο, έτσι ώστε να
αποτυπώνεται παράλληλα ο τόπος, ο άνθρωπος και ο τρόπος παραγωγής / προέλευσης του προϊόντος που απεικονίζεται.
Το φωτογραφικό υλικό και η συλλογή πληροφοριακού υλικού θα δημιουργήσουν ένα πολυσέλιδο τουριστικό γαστρονομικό αφιέρωμα για την περιοχή του Άθω και του Αριστοτέλη, το οποίο θα συμπεριληφθεί σε έκδοση του χειμώνα, αποτελώντας συνεισφορά στην τόνωση της προσέλκυσης Βρετανών (και όχι μόνο) επισκεπτών.

Η δραστηριότητα θα ολοκληρωθεί στις αρχές του Νοέμβρη, όπου στον πολυχώρο γαστρονομίας Recipeace της Notting Hill του Λονδίνου, που ανήκει στο Jamie Oliver, το Mount Athos Area Kouzina θα πραγματοποιήσει σεμινάρια παραδοσιακής ζαχαροπλαστικής με θέμα «Προσφυγικά Γλυκά από την Αμμουλιανή και την Ολυμπιάδα». 
Παράλληλα θα δρομολογηθεί και δεύτερη επίσκεψη, η οποία θα εστιάσει στο ίδιο θέμα, ώστε να καλύψει το σύνολο της πρωτογενούς παραγωγής.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου