Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Της Ημέρας: Θα τιμωρηθούν παραδειγματικά

Αγαπητό μου lobby,Διαβάζω στα “Νέα”: Επισκεπτόμενος τα γραφεία του ΑΔΜΗΕ και μιλώντας στους εργαζόμενους ο Αλ. Τσίπρας διαμήνυσε ότι δεν θα επιτρέψει το «ξεπούλημα» της δημόσιας περιουσίας. «Οσοι έρθουν να κερδοσκοπήσουν...

...θέτοντας σε κίνδυνο την ενεργειακή ασφάλεια της χώρα να το υπολογίσουν και δεύτερη φορά. Θα χάσουν τα λεφτά τους, αλλά θα τεθούν και υπόλογοι έναντι του νόμου» προειδοποίησε τους επίδοξους αγοραστές ο Αλ. Τσίπρας. Προσέθεσε μάλιστα στρέφοντας τα βέλη του προς την κυβέρνηση και τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ: «Η ελληνική δημοκρατία έχει νόμους. Και έχουμε και εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Δεν διαχειρίζονται την περιουσία που τους την κληρονόμησαν οι παππούδες τους. Διαχειρίζονται τους κόπους και την περιουσία χρόνων ενός ολόκληρου λαού. Αν νομίζουν ότι επειδή μπαίνουν στα λήαρ τζετ των φίλων τους επιχειρηματικών μπορούν να ξεπουλάνε σα να είναι τσιφλίκι του παππού τους ο ΟΠΑΠ, η ΕΥΔΑΠ, η ΔΕΗ κάνουν λάθος». 
Τι, μόνο θα χάσουν τα λεφτά τους; 
Εγώ λέω να δεσμευτούμε ότι θα τους απαγάγουμε όπου και αν θα τρέξουν να κρυφτούν στον κόσμο και ότι θα τους φέρουμε δεμένους χειροπόδαρα στην Ελλάδα, όπου θα ξεβρακώσουμε δημόσια και τελετουργικά στο Σύνταγμα. 
Για full σετάκι παλούκωμα/ μαστίγωμα/ βγάλσιμο νυχιών, δεν ξέρω, είναι πολύ brutal για την περίσταση.
Με αγάπη (ξεπουλημένη)

angel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου