Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Νέος κύκλος εξαγορών από την Minoan Group

Νέο κύκλο εξαγορών ετοιμάζει η Minoan Group, πρωτίστως στη βρετανική αγορά, εξασφαλίζοντας μάλιστα και ένα δάνειο πElέντε εκατ. λιρών για αυτόν τον σκοπό. Προ ημερών, ο όμιλος που προωθεί και τη μεγάλη επένδυση του Cavo Sidero στη Σητεία, εξαγόρασε...


...την εταιρεία “As You Like It”, έναν tour operator που εξειδικεύεται στα φεστιβάλ και στις μεγάλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
Το brand “As You Like It” θα ενταχθεί στον ταξιδιωτικό οργανισμό Stewart Travel που έχει αποκτήσει η Minoan Group και η ανάπτυξή του θα υποστηριχθεί από το σύνολο του δικτύου του ομίλου Minoan Group.

Σύμφωνα με σχετικές δηλώσεις, η Minoan Group , στο πλαίσιο των σχεδιασμών της για περαιτέρω στοχευμένη επέκταση στη βρετανική αγορά, προτίθεται να προχωρήσεις και σε άλλες εξαγορές. Για αυτόν τον σκοπό εξασφάλισε και ένα δάνειο 5 εκατ. λιρών από το επενδυτικό γκρουπ Hillside International Holdings.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο όμιλος εξακολουθεί να διερευνά και την ελληνική αγορά για πιθανές στρατηγικές συνεργασίες και εξαγορές, αμέσως μόλις προχωρήσει στο τελικό στάδιο της αδειοδότησης η μεγάλη επένδυση "Ιτανός Γαία", στο Λασήθι της Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου