Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

British Airways: Μύκονος και Σαντορίνη, το καλοκαίρι, από Heathrow

Άλλο ένα “πακέτο” με αεροπορικά νέα, λίαν ενδιαφέροντα. Κατ΄αρχάς, το ότι θα δούμε την British Airways σε Μύκονο και Σαντορίνη το 2014, καθώς η εταιρεία προγραμματίζει εποχιακά δρομολόγια για τα δύο νησιά μας, για τη θερινή περίοδο του 2014, από το Heathrow (Terminal 5) με...




...δύο πτήσεις την εβδομάδα. Από τις πληροφορίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, φαίνεται ότι θα πετάει προς Μύκονο Σάββατο και Τρίτη και προς Σαντορίνη, Τετάρτη και Κυριακή, από 3 Μαίου έως και 20 Σεπτεμβρίου για Μύκονο και από 4 Μαίου έως 22 Σεπτεμβρίου για Σαντορίνη.
Μετά έχουμε easyJet. Θα πετάει από Νάπολη προς Μύκονο και αυτή, δύο φορές την εβδομάδα, από την 1η Ιουλίου του 2014 καθώς και προς Κέρκυρα, δύο φορές την εβδομάδα από τις 2 Ιουλίου του 2014.
Και Croatia Airlines, η οποία ξεκινάει πτήση Σπλιτ-Αθήνα, εποχιακή, από τις 3 Μαίου έως τις 4 Οκτωβρίου, μία φορά την εβδομάδα.
Το άλλο ενδιαφέρον που είδαμε είναι η συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού της Aegean με την EgyptAir. Η συνεργασία θα ξεκινήσει από τις 27 Οκτωβρίου και οι πτήσεις της Aegean που θα εξυπηρετεί η EgyptAir θα είναι:
Alexandria/Borg el Arab – Athens
Cairo – Alexandria/Borg el Arab
Cairo – Aswan
Cairo – Athens
Cairo – Hurghada
Cairo – Sharm el Sheikh

Αντίστοιχα οι πτήσεις της EgyptAir που θα εξυπηρετεί η Aegean θα είναι από Αθήνα προς Χανιά, Ηράκλειο, Ρόδο και Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου