Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ρωσία: "Αγγιξε" τις 900.000 ο αριθμός θεωρήσεων στο διάστημα Ιαν.-Σεπτεμβρίου!

- Αύξηση 57,5% 
- Υπερδιπλασιασμός των θεωρήσεων πολλαπλών εισόδων 

Επισφραγίζεται η ιδιαίτερα ανοδική τάση που είχε φέτος η τουριστική κίνηση από τη Ρωσία, τουλάχιστον σε επίπεδο αφίξεων, προς τους δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς των Ρώσων. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Προξενείου μας στη Μόσχα, το εννεάμηνο Ιανουαρίου- Σεπτεμβρίου...


...ο αριθμός θεωρήσεων που εκδόθηκαν, πλησίασε τις 900.000 (881.990) εμφανίζοντας αύξηση της τάξης του 57,5%.
Ειδικά ο Σεπτέμβριος, κινήθηκε με πρωτόγνωρα υψηλούς ρυθμούς, με έκδοση 105.260 θεωρήσεων και αύξηση 62,7%!
Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι φέτος υπερδιπλασιάστηκαν οι visa πολλαπλών εισόδων που χορηγήθηκαν σε Ρώσους, ξεπερνώντας τις 318.000 και αύξηση 115%.
Αυτήν την περίοδο, κατά μέσο όρο, το Γενικό Προξενείο εκδίδει περίπου 2.000 θεωρήσεις ημερησίως και φαίνεται ότι και το πρώτο 15θήμερο του Οκτωβρίου, θα υπάρχει αυξημένη ζήτηση σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Και για μία ακομη φορά, οφείλουμε να επισημάνουμε το πόσο αποτελεσματικά χειρίστηκε φέτος η κύρια Προξενική μας αρχή στη Ρωσία, τον τόσο αυξημένο φόρτο visa.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες μας, ορισμένες αεροπορικές εταιρείες της ρωσικής αγοράς, όπως η Ural Airlines έχει ενημερώσει την ΥΠΑ ότι θα επεκτείνει το πτητικό της έργο μέχρι και τις αρχές Νοεμβρίου προς συγκεκριμένους προορισμούς, ενώ για πρώτη φορά, επεκτείνει σε όλη τη χειμρινή περίοδο μέρος του προγράμματός του και ο Όμιλος Μουζενίδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου