Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Eurohandling: Στρατηγική συμμαχία της Goldair με την AeroGround

Στην  υπογραφή συμφωνίας στρατηγικής συμμαχίας με την γερμανική εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης AeroGround προχώρησε η Goldair Handling. H AeroGround είναι θυγατρική του αεροδρομίου του Μονάχου, το οποίο είναι το 2ο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γερμανίας και από τα πιο πολυσύχναστα της Ευρώπης.  Ανήκει… 


…κατά 51% στο κράτος της Βαυαρίας , 26% στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας και 23% στην πόλη του Μονάχου. Το 2012 η AeroGround εξυπηρέτησε 262,000 πτήσεις και 276,00 τόνους φορτίων.
Το όνομα της συμμαχίας αυτής είναι “Eurohandling”  και σε μια δεύτερη χρονικά φάση, θα ενταχθούν και άλλες Ευρωπαϊκές εταιρείες handling, τα αεροδρόμια των οποίων σήμερα δεν καλύπτονται από τα δύο ιδρυτικά μέλη, δημιουργώντας έτσι ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο handling.
Η συμφωνία προβλέπει την συνεργασία στον χώρο του marketing και πωλήσεων για τα αεροδρόμια που δραστηριοποιούνται οι δύο εταιρείες, αλλά και για νέα που προβλέπεται να δραστηριοποιηθούν στο προσεχές μέλλον.
Εκτός από τον τομέα marketing και πωλήσεων, η συνεργασία καλύπτει τους τομείς:  πληροφορικής (IT),  κοινής προμήθειας εξοπλισμού, εκπαίδευσης, καθιέρωσης κοινών διαδικασιών λειτουργίας, χρηματοδότησης και από κοινού υλοποίηση επενδύσεων.
Η Goldair Handling είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία και δραστηριοποιείται σε 26 αεροδρόμια στην χώρα μας , 2 στην Κύπρο και 2 στην Βουλγαρία , ενώ απασχολεί σήμερα 2.500 υπαλλήλους στην Ελλάδα και 620 υπαλλήλους στο εξωτερικό. Η δραστηριότητα του handling είναι καθαρά εξωστρεφής και συναλλαγματοφόρος κι επηρεάζει άμεσα (λειτουργία αεροδρομίων) την πορεία του τουρισμού, της περιφερειακής ανάπτυξης και απασχόλησης. 
δήλωσε: 

“Η σημαντική αυτή συμφωνία μ` έναν τόσο ισχυρό εταίρο εκτός από τις προφανείς θετικές επιπτώσεις που έχει για τις δυο εταιρείες, μπορεί να θεωρηθεί και ως μια ψήφος εμπιστοσύνης προς το ελληνικό επιχειρείν”, δήλωσε σχετικά ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Goldair Handling, κ. Καλλίνικος Καλλίνικος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου