Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Προς ακύρωση οι Μεσογειακοί Αγώνες του 2013 στην Ελλάδα;


Δεν το ακούσαμε οι ίδιοι, αλλά μόλις μας το μετέφερε συνεργάτης μας ο οποίος άκουσε τον κ. Γερουλάνο προ ολίγου στο ραδιόφωνο του «Βήμα FM» να...

...αφήνει απολύτως ανοικτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί η Ελλάδα από τη διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων, το 2013, σε Θεσσαλία και Μαγνησία, αν δεν γίνει δεκτή, από τους οργανωτικούς φορείς, η δραστική μείωση κατά 50% του αρχικού προϋπολογισμού των αγώνων που εισηγήθηκε η κυβέρνηση.
Το σκεπτικό που αντέτεινε ο υπουργός ήταν, εν ολίγοις, ότι ο προϋπολογισμός της διοργάνωσης που είχε καταρτιστεί από την κυβέρνηση της Ν. Δημοκρατίας, κρίθηκε «απαγορευτικός» για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της χώρας. Και κατά συνέπεια, αν δεν γίνει δεκτή η αναπροσαρμοσμένη πρόταση, τότε δεν θα διοργανώσουμε τους Αγώνες, τους οποίους χαρακτήρισε "πολυτέλεια".
Μεταξύ άλλων, είπε ότι δεν "είχε προυπολογιστεί ούτε ένα ευρώ για τη διεθνή προβολή της Θεσσαλίας" και ότι "όλα τα κονδύλια ήταν για να φτιαχτούν στάδια". Είπε και κάτι για "λεφτά" και τσέπες" αλλά επιφυλασσόμεθα... 
Αυτό που δεν καταλάβαμε είναι γιατί μιλούσε συνέχεια για τη Θεσσαλία και εν αναφέρθηκε σχεδόν καθόλου στον Βόλο και στη Μαγνησία.
Τέλος πάντων, για να δούμε τι θα δούμε (και τι θα ακούσουμε) πάλι... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου