Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Της... Ημέρας (η δήλωση)

Η δήλωση του μήνα και όχι απλώς της ημέρας ή της στιγμής, ήρθε από την μακρινή αλλά και τόσο «κοντινή» στη χώρα μας αυτή την περίοδο, Μόσχα...

Ρωτήθηκε πριν από λίγο ο υπουργός Τουρισμού και Επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Οργανισμού Τουρισμού Ανατόλι Γιάρουτσκιν, στην Intourmarket μετά τη συνάντησή του με την Αντζελα Γκερέκου «αν τρομάζουν τους Ρώσους οι συζητήσεις για την κρίση στην Ελλάδα». Και απάντησε:
«Ξέρετε, για κάποιο λόγο όλη την ώρα ζούμε με κάποιες φοβίες. Γιατί ας πούμε πρώτα μας φόβιζαν με τη γρίπη των πτηνών, μετά με τη γρίπη των χοίρων, τώρα με την οικονομική κρίση, αλλά εντάξει είμαστε, ζούμε, ταξιδεύουμε στο εξωτερικό και το εσωτερικό, τίποτε τρομερό δεν συμβαίνει.
Νομίζω ότι η φυσική φιλομάθεια του Ρώσου είναι τόσο μεγάλη, που καμία φήμη ή διάδοση δεν μπορεί να επηρεάσει την απόφασή του να ταξιδέψει στη μια ή την άλλη χώρα».
Υπήρξε βέβαια, όπως μαθαίνω και άμεση σχετική αντίδραση:
«Μεγάλεεε, άκουσες ρε τι είπε τώρα;!» ακούστηκε να λέει ενθουσιωδώς πλην χαμηλοφώνως, ξενοδόχος από τη Β. Ελλάδα σε συνάδελφό του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου