Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Της... ημέρας (η παρουσίαση)


Αγαπητό μου Lobby,
είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι: μα καλώς, τέτοια παρουσία δεν την έχουν πάρει είδηση ακόμα εκεί στο «Πρώτο Θέμα»;

Τελικά, σήμερα διαπίστωσα ότι είχε επισημανθεί ο «στόχος» και ότι τελικά η Αθηνά, η στενή συνεργάτις του κ. Π. Γερουλάνου, «επεσημάνθη» και ελούσθη το φως της δημόσιοτητος.
Η κα Αθηνά Μαλαγαρδή, για όσους δεν γνωρίζουν ακόμα, είναι βεβαίως μια εκ των τριών πλέον έμπιστων και σημαντικών συνεργάτιδων (ε, τρεις είναι και οι τρεις γυναίκες) του κ. Υπουργού. Αυτό που δεν που δεν έχει γίνει ακόμη ιδιαιτέρως γνωστό και δεν επισημαίνεται και στο πολύ καλό ρεπορτάζ, είναι ότι η κα Μαλαγαρδή, μολονότι δικηγόρος, έχει επιφορτισθεί με σχεδόν όλα τα θέματα και τα ζητήματα του δεύτερου τομέως του τίτλου του κ. Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, τουτέστιν τα του Τουρισμού.
Και για  δώσουμε και μια ακόμη πληροφορία που για πρώτη φορά διαβάζετε στο Tourism Lobby, όσοι μας παρακολουθείτε, η κα Μαλαγαρδή, θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη επίσημη παρουσία της στη διεθνή τουριστική σκηνή (μετά εκείνη της εκείνη της Ν. Υόρκης, στο πλευρό του υπουργού), στην έκθεση ITB του Βερολίνου. Όπου, όπως μαθαίνω, κατόπιν αιτήματος του κ. Γερουλάνου, θα συμμετέχει στην ελληνική αποστολή που θα ταξιδέψει στο Βερολίνο από την Τρίτη υπό την κα Γκερέκου...
Στην πορεία, κατά την Πέμπτη και μόνον... για μία εμφάνιση (όπως συνηθίζουν γενικώς οι αστέρες) αυθημερόν, θα "προκύψει" και ο κ. υπουργός, από Ουασιγκτόνος μεριά ερχόμενος (όπου, όπως σα ενημερώσαμε την Παρασευή, θα έχει συνοδεύσει τον πρωθυπουργό)...
Ολοψύχως ταγμένος
george
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου