Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

«Απλωθείτε», λέει (και) η Continental



Την πρακτική άλλων δυτικών αεροπορικών εταιρειών, ακολουθεί και η αμερικανική Continental... Προσφέρει, δηλαδή, τη δυνατότητα στους επιβάτες της να αγοράζουν, κατά τη διαδικασία του check in, αεροπορικά καθίσματα με μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια στην οικονομική θέση.
Από τις 17 Μαρτίου, ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους και τη σειρά, οι επιβάτες θα μπορούν να επιλέγουν τα καθίσματα με τον έξτρα χώρο για τα πόδια, μέσω της ιστοσελίδας της αεροπορικής εταιρίας, continental.com, ή στο κιόσκι της στο αεροδρόμιο.
Η τιμή της αγοράς θα εξαρτάται από σειρά παραγόντων, μεταξύ των οποίων τη διάρκεια της πτήσης και την αγορά. Η Continental Airlines είναι η πέμπτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στον κόσμο και μαζί με τις Continental Express και Continental Connection διαχειρίζονται περισσότερες από 2.500 αναχωρήσεις ημερησίως στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία, εξυπηρετώντας 133 εγχώριους και 135 διεθνείς προορισμούς. Η Continental είναι μέλος της συμμαχίας Star Alliance που συνολικά προσφέρει 19.700 πτήσεις την ημέρα, προς 1.077 αεροδρόμια σε 175 χώρες. Απασχολεί περίπου 41.000 εργαζομένους σε μεταφέρει σχεδόν 63 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου