Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Της… Στιγμής (η εμμονή Πεταλωτή)


Αγαπητό μου Lobby,
δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει αλλά φαίνεται ότι, το τελευταίο διάστημα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει μονίμως στο μυαλό του τα… 
… Γραφεία του ΕΟΤ!
Ο Γ. Πεταλωτής έχει αναφερθεί σε αυτά, τουλάχιστον, τρεις φορές τον τελευταίο μήνα και τις δύο μάλιστα χωρίς να έχει ερωτηθεί κάτι για αυτά. Ολοκληρώνει τις απαντήσεις του δε με την ίδια φράση περί «μεγαλύτερης δυσφήμησης» κ.λπ..
Πλέον πρόσφατο «κρούσμα» χθες όταν ρωτήθηκε για τα Γραφεία Τύπου στο εξωτερικό που ανήκουν στην αρμοδιότητα της Γ.Γ. Επικοινωνίας. Απάντησε κανονικά ότι προχωράει η ενσωμάτωσή τους στις πρεσβείες, για λόγους οικονομίας και χωροταξικούς και μετά θυμήθηκε ξανά τα γραφεία του ΕΟΤ για τα οποία είπε ότι «τα μισά, αντί να είναι χώρος διαφήμισης και προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό, επί ΝΔ έγιναν χώροι της μεγαλύτερης δυσφήμισης που θα μπορούσαμε να τύχουμε». Τόνισε δε ότι στα γραφεία του ΕΟΤ γίνεται αναδιάρθρωση, καθώς επίσης και πιο «συνετή» και «πιο ορθολογιστική» εκμετάλλευσή τους.
Ξέρει κάτι ή απλώς έχει «κολλήσει»;
Με αγάπη
angel


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου