Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Της... Ημέρας (η πληροφορία)

Αγαπητό μου Lobby,

ήγγικεν η ώρα και η στιγμή, όπως πληροφορούμαι, που η διαδικτυακή κοινότητα θα δύναται...

...ενδεχομένως και από αύριο (και οπωσδήποτε εντός της εβδομάδος) να επεξεργάζεται την πρώτη φάση ενεργοποίησης του νέου ιστοκόμβου του ΕΟΤ!
Αυτό ήταν το αντικείμενο πολύωρης σύσκεψης που έλαβε χώρα σήμερα στο υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν οι σχετικές ενημερώσεις και παρουσιάσεις.
Όπως επίσης πληροφορούμαι, καθοριστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο στον σχεδιασμό, στη σύνθεση και στη λειτουργία του "portal" έχει η Αίγλη Μπαλαμάτση, η πολυσυζητημένη 26χρονη σύμβουλος του πρωθυπουργού Γ.Α.Π. επί θεμάτων νέων τεχνολογιών και μέσων και μέλος του δ.σ. του ΕΟΤ.
Βεβαίως, μην έχετε και αυξημένες προσδοκίες σε αυτά τα πρώτα στάδια, διότι όπως με ενημερώνουν οι πηγές μου πρόκειται περί «δοκιμαστικής φάσης» - το «Beta version» κατά τη σχετική ορολογία- η οποία, όμως, θα αναβαθμίζεται και θα ενημερώνεται επί καθημερινής βάσης.
Ας είμεθα επιεικείς και ελεήμονες για ολίγες ημέρες. Ούτως ή άλλως, πόσο χειρότερο από το υφιστάμενο μπορεί να είναι; (ελπίζω αυτό το ερώτημα να μην φαντάζει τραγικά… μετέωρο επί τη εμφανίσει του site)
Ολοψύχως ταγμένος
george
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου