Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Στρατηγική κίνηση του TUI σε Ρωσία και Ουκρανία



Η ευρέως και από καιρού αναμενόμενη επέκταση του TUI Travel στην αγορά της Ρωσίας και των κρατών της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών, είναι πλέον πραγματικότητα...

Ο TUI Russia- CIS, η κοινοπραξία TUI Travel και S- Group Capital Management, θα επενδύσει τουλάχιστον 60 εκατ. δολάρια, για τη δημιουργία 200 ταξιδιωτικών πρακτορείων στη Ρωσία και την Ουκρανία, σε πρώτη φάση, που θα προσφέρουν 20 προορισμούς για διακοπές, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται για πρώτη φορά και η Κύπρος. Ολα τα γραφεία θα είναι συνδεδεμένα με κεντρικό call center και υπηρεσίες υποστήριξης.
Δέκα νέες μπροσούρες για τη Ρωσία που θα περιέχουν τέσσερα καινούργια προγράμματα, όπως τα TUI Experiences και TUI Family, πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα.
Η TUI Russia - CIS εισήλθε στη ρωσική αγορά, πέρσι, με στόχο να διεκδικήσει μερίδιο στον ταξιδιωτικό κλάδο σε συνεργασία με την S-Group Capital Management και τις επιχειρήσεις VKO Group, Mostravel και Voyage Kiev.
Φιλοδοξία της εταιρίας είναι να αποσπάσει μερίδιο 10% της αγοράς εντός του 2010. Στα τέλη του μήνα προγραμματίζεται να ξεκινήσει και η διαφημιστική εκστρατεία με το σλόγκαν “Οτιδήποτε για το χαμόγελό σου”.
Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Peter Long, σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επέκταση στη Ρωσία και την Ουκρανία, ενώ δεσμεύθηκε πως οι προδιαγραφές των υπηρεσιών της εταιρίας θα παραμείνουν υψηλές και αξιόπιστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου