Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Με μείον… 100 εκατομμύρια ξεκινάει ο MGM το 2010

Απώλειες 96,7 εκατ. δολαρίων αναμένει για το α’ τρίμηνο του 2010, ο αμερικανικός γίγαντας ξενοδοχείων και καζίνο MGM Mirage.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου τα οικονομικά στοιχεία για την περίοδο επιβαρύνθηκαν από τη μείωση της αξίας του οικιστικού συγκροτήματος CityCenter στον πύργο του Ντουμπάι, η οποία οδήγησε σε έκτατη χρέωση 86 εκατ. δολαρίων.
Επιπλέον η MGM Mirage εκτιμά ότι τα καθαρά κέρδη για το τρίμηνο που τερμάτισε την 31η Μαρτίου θα διαμορφωθούν στα 1,46 δισ. δολ., αριθμός μειωμένος κατά 4% συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους, εξαιρουμένων των δαπανών που σχετίζονται με τη διαχείριση του CityCenter.
Οι λειτουργικές ζημίες προβλέπεται να διαμορφωθούν στα 11 δισ. δολ. για την ίδια περίοδο. Η εταιρία ανακοίνωσε, επίσης, πως σχεδιάζει να συγκεντρώσει το ποσό των 750 εκατ. δολ. μέσω προσφοράς ομολόγων διάρκειας έως το 2015, ποσό που θα χρησιμοποιήσει για την αναδιάρθρωση του χρέους της, το οποίο ανέρχεται στα 13 δισ. δολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου