Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Περισσότερα φθηνότερα "πακέτα" για το 2011



Περισσότερα από ένα εκατομμύριο πακέτα διακοπών για το καλοκαίρι του 2011 θα προσφερθούν σε τιμές χαμηλότερες από φέτος στην αγορά της Μ. Βρετανίας, όπως επισημαίνει ο...

...τουριστικός οργανισμός Thomas Cook, δίνοντας για πρώτη φορά μία γεύση της μπροσούρας για το  καλοκαιρινό πρόγραμμα της επόμενης περιόδου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση η Thomas Cook εισήγαγε το FamilyWORLD σε τέσσερα θέρετρα προσφέροντας υπηρεσίες για παιδιά από βρεφική έως εφηβική ηλικία και οικογενειακές επιλογές, ενώ τα κλαμπ για παιδιά KidsWORLD της εταιρίας θα λειτουργούν σε πάνω από 55 ξενοδοχεία.
Επιπλέον έξι θεματικά υδάτινα πάρκα Aquamania Resorts θα λειτουργήσουν στην Τουρκία, την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αίγυπτο και τη Φλόριδα. Τέλος η Thomas Cook σχεδιάζει τη λειτουργία 13 ξενοδοχειακών μονάδων στη Τζέρμπα της Τυνησίας.
Την ίδια στιγμή και η θυγατρική Airtours παρουσίασε προσχέδιο της μπροσούρας της για το καλοκαίρι του 2011, η οποία είναι αφιερωμένη στις οικογενειακές διακοπές. Επίσης περιλαμβάνονται πτήσεις από το Γκατγουικ και το Μάντσεστερ προς την Τζερμπα της Τυνησίας, καθώς η ιδιοκτήτρια Thomas Cook φιλοδοξεί να διευρύνει τον αριθμό των προορισμών της.
Η εταιρία ενθαρρύνει, μεταξύ άλλων, τις “early booking” κρατήσεις με σημαντικές εκπτώσεις στην τιμή. Ειδικότερα για κρατήσεις που πραγματοποιούνται έως τα τέλη Αυγούστου η έκπτωση φθάνει έως και τις 300 λίρες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, 13 ξενοδοχεία Sunsplash, 4 καινούργια ξενοδοχεία της αλυσίδας Sunstar Resorts και 10 νέα KidsWORLD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου