Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Θεαματική προσφορά από την Airotel

Εντυπωσιακή κίνηση πωλήσεων από τον ξενοδοχειακό Όμιλο Airotel για το τρέχον έτος. Διαθέτει από σήμερα και μέχρι το τέλος του έτους, 7.000 διανυκτερεύσεις…


…με τιμή 69 ευρώ στα ξενοδοχεία του στην Αθήνα, την Πάτρα και την Εύβοια!
Οι συγκεκριμένες κρατήσεις θα πραγματοποιούνται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης της εταιρείας http://www.airotel.gr/ , στις σελίδες της οποίας κάθε ενδιαφερόμενος θα ενημερώνεται για τη διαθεσιμότητα των δωματίων καθώς και για τους ειδικούς όρους στους οποίους υπόκειται η παραπάνω προσφορά.
Ειδικά για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, υπάρχουν διαθέσιμα 300 δωμάτια στο ξενοδοχείο Malaconda Beach στην Ερέτρια, 150 δωμάτια στην Πάτρα και 100 δωμάτια στα ξενοδοχεία της Αθήνας.
Όπως επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Αλέξανδρος Βασιλικός, σε μια περίοδο δυσμενών οικονομικών συνθηκών για μεγάλο μέρος του πληθυσμού της χώρας, ο όμιλος Airotel απευθύνεται σε όσους αναζητούν οικονομικές και ποιοτικές επιλογές κατά τον προγραμματισμό της μετακίνησής τους για λόγους επαγγελματικούς ή αναψυχής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου