Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

«iLounge» σε άλλά δύο πλοία της Celebrity




Επιτομή της στρατηγικής marketing, οι τελευταίες κινήσεις της Apple, η οποία «επιβιβάζεται» τώρα σε κρουαζιερόπλοια… 

Δύο ακόμα πλοία της εταιρίας Celebrity Cruises, τα Celebrity Solstice και Celebrity Summit, θα διαθέτουν, από τον επόμενο μήνα, το περίφημο πολυχώρο iLounge, που σχεδιάστηκε με σκοπό να προσφέρει στους επιβάτες όλα όσα επιθυμούν γύρω από την τεχνολογία και το internet.
Το iLounge που διαθέτει προϊόντα της Apple θα πραγματοποιήσει το ντεπούτο του, αυτόν τον μήνα, στο Celebrity Eclipse, το τρίτο πλοίο κατηγορίας Solstice της εταιρίας.
Το iLounge αποτελείται από 26 σύγχρονους σταθμούς εργασίας, όπου οι επιβάτες μπορούν να ελέγχουν τα e-mail τους, να συνδέονται με τα social media ή να τυπώνουν την κάρτα επιβίβασής τους, ένα εμπορικό κατάστημα, όπου οι επιβάτες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν ή να αγοράσουν προϊόντα και διάφορα αξεσουάρ της Apple, και τέλος, ένα κέντρο πληροφόρησης στο οποίο έμπειρο προσωπικό θα δίνει συμβουλές στους επιβάτες σχετικά με την χρήση των Mac.
Ο νέος χώρος θα περιληφθεί επίσης και στο "Celebrity Silhouette", το οποίο θα καθελκυστεί το 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου