Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Πρωθυπουργική ενημέρωση για Τουρισμό!


Σύσκεψη για τον Τουρισμό, υπό τον πρωθυπουργό, στο Μαξίμου! Δεν σας κάνουμε πλάκα, είναι απολύτως αληθινό…


…και η σύσκεψη, που έχει προγραμματιστεί για τις 13:30, σχετίζεται κυρίως με την επικείμενη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ την Τετάρτη και την ομιλία του πρωθυπουργού Γ.Α.Π.. Διότι όπως και να το κάνουμε, είναι ελάχιστα αυτά που μπορεί να επικαλεστεί ως έργο της κυβέρνησής του στον τομέα Τουρισμού τους τελευταίους έξι μήνες, είναι δε ακόμα λιγότερα αυτά που βεβαιωμένα μπορεί να εξαγγείλει.
Στη σύσκεψη συμμετέχουν φυσικά ο κ. Π. Γερουλάνος και η κα Α. Γκερέκου αλλά, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες και η κα Α. Κατσέλη. Η τελευταία προσκλήθηκε προφανώς λόγω νέου Αναπτυξιακού Νόμου και ΕΣΠΑ αλλά ενδεχομένως και λόγω καμποτάζ, η άρση του οποίου συμπεριλαμβάνεται στα θέματα που συζητούνται με τον πρωθυπουργό.
Για να σχηματίσει ακριβή εικόνα για τον Τουρισμό ο κ. Γ.Α.Π., βεβαίως, θα έπρεπε να συμμετέχει και να δώσει αναφορά το μισό υπουργικό συμβούλιο! Τέλος πάντων, αναμένουμε νεότερα και επανερχόμαστε…

1 σχόλιο:

  1. Τελικά, λες και μας διάβαζε την ώρα που το γράφαμε! Οπως μαθαίνουμε, στο Μαξίμου καταφρθάνουν και άλλα σημαίνοντα στελέχη της κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων οι Τ. Μπιρμπίλη, Δ. Ρέππας, Φ. Σαχινίδης κ.α.
    Για να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή