Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Σήμερα (μας) "κληρώνει" για "Zenith"...

Αυτές τις ώρες και πιθανότατα εντός της ημέρας, θα κριθεί η υπόθεση του «Zenith» και το αν η εταιρεία που το διαχειρίζεται θα…


…αποχωρήσει τελικά από τον Πειραιά ακυρώνοντας το φετινό της πρόγραμμα των 33 κρουαζιερών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχει σταλεί επιστολή στον ίδιο τον πρωθυπουργό για το θέμα, στην οποία οι εκπρόσωποι της εταιρείας καταστούν σαφές πως αν δεν παρασχεθούν από το ελληνικό κράτος ρητές εγγυήσεις για την απρόσκοπτη επιβίβαση και αποβίβαση των πελατών της, καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος – και όχι μόνον για την ερχόμενη Δευτέρα…- τότε θα αναγκαστεί να αποσύρει το πλοίο και να μεταφέρει σε άλλο προορισμό, εκτός Ελλάδας, το πρόγραμμά του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι εκπρόσωποι της εταιρείας έχουν ζητήσει συναντήσεις και με υπουργούς της κυβέρνησης, ενώ «ειδικό βάρος» λόγω του χαρακτήρα του αιτήματος (αστυνόμευση, περιφρούρηση κ.λπ.), πέφτει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στον κ. Χρυσοχοϊδη.
Η ερχόμενη Δευτέρα, δε, έχει μεγαλύτερη σημασία από τις προηγούμενες, καθώς είναι προγραμματισμένη η προσέγγιση άλλων πέντε κρουαζιερόπλοιων στον Πειραιά. Αν υπάρξουν επομένως προβλήματα με το «Zenith», τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα επηρεαστούν και οι επιβάτες των άλλων πλοίων. Και συνολικά μιλάμε για μερικές χιλιάδες επισκέπτες!
Προς το παρόν, πάντως, αναμένουμε στο ακουστικό μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου