Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Δύσκολες στιγμές και ώρες…


Αμηχανία, απογοήτευση και βαθύς προβληματισμός είναι τα βασικά συναισθήματα όσων παρέστησαν σήμερα στις συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Γ.Α.Π. στο Μέγαρο Μαξίμου, εν όψει των βαρυσήμαντων εξελίξεων των επομένων ημερών… 

Στις συναντήσεις συμμετείχε και ο τουριστικός τομέας, μέσω του ΣΕΤΕ και του προέδρου του Ν. Αγγελόπουλου, εξέλιξη απόρροια της επικείμενης ένταξης του Συνδέσμου μεταξύ των κοινωνικών εταίρων.
Τα πράγματα είναι απλά και πολλά σχετικά θα διαβάσετε ή θα ακούσετε. Δύο κατευθύνσεις. Δημόσιος τομέας και ιδιωτικός τομέας. Ως προς τον δεύτερο, ακόμα, υπάρχουν κάποια όρια στις παρεμβάσεις.
Τι φοβάται περισσότερο ο Τουρισμός αυτή τη στιγμή; Μέτρα και παρεμβάσεις που θα πλήξουν την ήδη τρωθείσα ανταγωνιστικότητά του, όπως π.χ. μία ενδεχόμενη αύξηση του ΦΠΑ. Και ν μπορεί να σημαίνει αυτό κάτι, κάπου ακούσαμε ότι το αρχικό σχέδιο των δηλώσεων του πρωθυπουργού Γ.Α.Π., του διαγγέλματός του δηλαδή, ενδέχεται να τεθεί υπόψη των φορέων προς υποβολή παρατηρήσεων.
Ούτως ή άλλως, κοντός ψαλμός αλληλούια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου