Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Μάη στο… Ντουμπάϊ


Τον Μάη στο Ντουμπάι θα «πιάσει» ο κ. Π. Γερουλάνος που ξεκινάει περιοδεία σε Σαουδική Αραβία και Εμιράτα από αύριο. Θα επιχειρήσει, λέει, να «πιάσει» και…

…επενδύσεις και επενδυτές, αν και όπως σχολίαζε τουριστικός παράγων χθες το βράδυ, πιθανότερο είναι να βρει "άνθη στην έρημο παρά σοβαρούς επενδυτές πρόθυμους να έρθονυ εδώ και να επενδύσουν στον τουρισμό".
Δεν συμμεριζόμαστε το σχόλιο, καθώς είναι σαφές ότι υπάρχει ένα γενικότερο, έστω, ενδιαφέρον για επενδύσεις στη χώρα μας και ιδίως στον τομέα Τουρισμού. Το ζήτημα, βεβαίως, είναι το πώς καλλιεργείς και κεντρίζεις το ενδιαφέρον αυτό και φυσικά ποιους προσεγγίζεις.
Ειδικά ως προς το τελευταίο, πάντως, αν κρίνουμε από το επίσημο πρόγραμμα του κ. Γερουλάνου, όπου οι περισσότερες συναντήσεις έχουν να κάνουν με αξιωματούχους στους τομείς Πολιτισμού, Εκπαίδευσης, Ενημέρωσης, Έρευνας και Τουρισμού, μάλλον καταλήγουμε στο… «ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι»!
Τουλάχιστον, όταν θα ακούει τον πρωθυπουργό να μας λέει τα «μαντάτα», θα βρίσκεται σε ένα σαφώς ωραιότερο περιβάλλον από τους περισσότερους συναδέλφους του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου