Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Σητεία: Προσγειώθηκε το πρώτο charter


Η Σητεία υποδέχθηκε, cretan style φυσικά, τους πρώτους της επιβάτες ξένης πτήσης charter, εν προκειμένω της Transavia. Και ο προορισμός είναι πλέον και επίσημα στον “χάρτη” των διεθνών προορισμών πτήσεων charter, όπως υπερηφάνως και εμείς...

...σχολιάζαμε πέρυσι τον Αύγουστο μεταφέροντας τις σχετικές πληροφορίες.
Η αλήθεια είναι ότι το tourism lobby είχε “αλιεύσει” και αναδείξει τη σημαντικότατη αυτή εξέλιξη, από τις αρχές Ιουλίου του 2011, μέσα από μία ανακοίνωση που είχε γίνει στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου από την Minoan Group.
Το πρώτο αεροπλάνο της Transavia έφθασε χθες στη Σητεία, όπου οι επιβάτες, έκπληκτοι, βρέθηκαν στο επίκεντρο της εκδήλωσης που διοαργανώθηκε προς τιμήν τους.
Στο lasithinews.gr, θα βρείτε και βίντεο από την τελετή.
Να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά για το υπόλοιπο της περιόδου και οι δύο tour operators της Ολλανδίας - TUI και Sunweb - να γίνουν περισσότεροι και από περισσότερες χώρες!
Να ευχηθούμε επίσης να οριστικοποιηθούν και να ολοκληρωθούν σύντομα και όλα τα προβλεπόμενα έργα στο αεροδρόμιο.
Η Σητεία είναι ένας μοναδικός προορισμός, με μεγάλες προοπτικές και της αξίζει μία δική της, σύγχρονη και λειτουργική “πύλη” στη διεθνή τουριστική αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου