Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Advantage Travel Centers: Η Κρήτη διεκδικεί το ετήσιο συνέδριο του 2014


Η Κρήτη ήταν ο μοναδικός ελληνικός προορισμός που φρόντισε να εκπροσωπηθεί και να έχει οργανωμένη παρουσία στο φετινό ετήσιο συνέδριο των μελών του Βρετανικού δικτύου ανεξάρτητων τουριστικών γραφείων Advantage στη Μάλτα. Και όχι μόνον αυτό, αλλά...

...εξέφρασε και επίσημα την πρόθεσή της να διεκδικήσει το αντίστοιχο συνέδριο του 2014!
Το δίκτυο των Advantage Travel Centers είναι ο πιο δυναμικός φορέας ανεξάρτητων τουριστικών γραφείων στη Μ. Βρετανία, με διαρκώς αυξανόμενο δυναμικό και εντονότερη εκπροσώπηση στη Βρετανική τουριστική αγορά. 
Αριθμεί 850 ανεξάρτητα ταξιδιωτικά γραφεία σε 180 πόλεις στην Αγγλία και έχει ετήσιο κύκλο εργασιών 4 δις ευρώ.
Στο συνέδριο της Μάλτας, η Περιφέρεια Κρήτης εκπροσωπήθηκε από την αντιπεριφερειάρχη Μαρία Λιονή, η οποία μετέφερε μήνυμα του Περιφερειάρχη Στ. Αρναουτάκη, ενώ καταλυτικός στην παρουσία της Κρήτης στη διοργάνωση ήταν ο ρόλος και του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένα Ηρακλείου Γ. Μπρα.
Ο οποίος, έχει αρχίσει και κεντρίζει το ενδιαφέρον μας το τελευταίο διάστημα, με ορισμένες πολύ εύστοχες και μελετημένες κινήσεις που γίνονται από την πλευρά ΟΛΗ, με άξονα τον τουρισμό.
Ο πρόεδρος του Advantage, Willie Stewart ευχαρίστησε την Κρητική αντιπροσωπεία για την πρόθεση διεκδίκησης του συνεδρίου του 2014 και δήλωσε ότι η πρόταση θα συζητηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.
Άλλες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση, μπορείτε να βρείτε στο goodnet .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου