Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΕΟΤ: Παίρνει "σάρκα" και σε λίγο και "οστά", το τουριστικό "fast track"


- Τρία Τμήματα και 29 οργανικές θέσεις η Ειδική Υπηρεσία Προώθησης Επενδύσεων

Παρά τα παράλληλα σχέδια που γίνονται και θα περάσουν σε δημόσια διαβούλευση αυτές τις μέρες από το Υπουργείο Ανάπτυξης για το ζήτημα της Υποδοχής Επενδύσεων, της διεκπεραίωσης και αδειοδότησής τους, όπως, πάλι, σας είχαμε μεταφέρει προ ημερών...

... (ναι, το ξέρουμε, καταντάει λίγο μονότονο αυτό με τις αποκαλύψεις μας τελευταία, αλλά τι να κάνουμε;) ο ΕΟΤ προχωράει κανονικά στα προβλεπόμενα από τον Ν. 4002/2011 για τη σύσταση και τη στελέχωση (με ανάθεση παράλληλων καθηκότων αρχικά μέχρις ότου ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία από θεσμικής πλευράς) της Ειδικής Υπηρεσίας Προώθησης και Αδειοδότησης Τουριστικών Επενδύσεων. 
Θα έχει δύο Τμήματα - Τμήμα Προσέλκυσης και Ενημέρωσης Επενδυτών και Τμήμα Υποστήριξης Επενδυτών - και το Πολεοδομικό Γραφείο.
Συνολικά προβλέπονται 29 οργανικές θέσεις, τέσσερις, εννέα και 15 θέσεις στα τρία τμήματα, αντίστοιχα.
Τη σχετική απόφαση υπέγραψε ο πρόεδρος του Οργανισμού Κ. Ζήκος και όπως προκύπτει και από τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ Ν. Καραχάλιου, ο τομέας αυτός είναι από τις βασικές προτεραιότητες του ΕΟΤ, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης και της νέας διοικητικής δομής του.
Και φυσικά, κεντρικός άξονας της στρατηγικής του ΕΟΤ στο πλαίσιο της τουριστικής πολιτικής που υλοποιεί και προγραμματίζει το ΥΠΟΤ. 
Για να δούμε.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου