Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Divani Apollon: Κορυφαίο συνεδριακό ξενοδοχείο στην Ελλάδα


Mε τη διάκριση «Greece’s Leading Conference Hotel», για το 2012, βραβεύτηκε στον διαγωνισμό World Travel Awards,το Divani Apollon Palace & Spa. Η απονομή έγινε πριν από λίγες μέρες, στο Gala των World Travel Awards, στην πόλη Algarve της Πορτογαλίας. Το Divani Apollon Palace & SPA αναδείχθηκε...


...ως το κορυφαίο συνεδριακό ξενοδοχείο της Ελλάδας, μέσα από μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική λίστα υποψηφίων.
Τα World Travel Awards, τα γνωστά μας και ως « Όσκαρ της τουριστικής βιομηχανίας» αποτελούν πυλώνα αναγνώρισης, επιβράβευσης και διάκρισης σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, με περισσότερους από 180.000 επαγγελματίες του κλάδου, από όλο τον κόσμο, να συμμετέχουν στην διαδικασία ψήφου.
Το Divani Apollon Palace & SPA, μέλος των «Leading Hotels of the World» βρίσκεται στη Βουλιαγμένη, και απέχει μόλις 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και 20 λεπτά από το διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Το ξενοδοχείο διακρίθηκε για τους χώρους που προσφέρει για συναντήσεις, επαγγελματικά συνέδρια και ειδικές εκδηλώσεις και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του.
Στα πλεονεκτήματα της μονάδας, η αμμώδης παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο, οι πισίνες, το βραβευμένο κέντρο Θαλασσοθεραπείας και Spa, καθώς και ο περιβάλλων χώρος του.        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου