Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Minoan Air: Hub στο... London Oxford και επέκταση στη σκανδιναβική αγορά!


Προκαταρκτική συμφωνία με το Αεροδρόμιο London Oxford για την στάθμευση εκεί έως τριών αεροσκαφών που θα πραγματοποιούν πτήσεις προς Αμστερνταμ, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Εδιμβούργο και Μόναχο, από τις αρχές του 2013, ανακοίνωσε στο πλαίσιο του World Routes...

στο Abu Dhabi, η ελληνικών συμφερόντων αεροπορική εταιρεία Minoan Air, η οποία έχει βάση στο Ηράκλειο της Κρήτης και πραγματοποιεί πτήσεις από τον περασμένο Ιούνιο.
Fokker 50 της Minoan Air,
(φωτό από
planespotters.net)
Εκπλήσσοντας πολύ κόσμο, στελέχη της εταιρείας - κυρίως ο κ. Μάρκος Καραμολέγκος, Chief Commercial Officer - ανέφεραν ότι οι πτήσεις από το London Oxford, θα είναι ημερήσιες (μία ή και δύο πτήσεις την ημέρα) ενώ στο λονδρέζικο αεροδρόμιο, η εταιρεία θα σταθμεύσει έως και τρία αεροσκάφη Fokker 50 turboprop. 
Προανήγγειλαν και έναρξη έως και 14 πτήσεων εβδομαδιαίως από το Kristianstad της Νορβηγίας προς τη Στοκχόλμη (Arlanda), με στόχο περαιτέρω επέκταση στις σκανδιναβικές αγορές. Οι πτήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται για λογαριασμό της Flyglinjen Vatterbygden AB.
Παράλληλα, η Minoan Air θα ενταχθεί στο Worldtickets για τις κρατήσεις και την παρουσία της στα μεγάλα συστήματα κρατήσεων (GDS).
Θυμίζουμε ότι η εταιρεία αδειοδοτήθηκε πέρυσι τον Δεκέμβριο για πτήσεις, τακτικές, ACMI και charter και πετάει από Ηράκλειο προς νησιά - Κως, Ρόδος, Μυτιλήνη- ενώ εξετάζει και άλλους προορισμούς.
Μάλιστα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου