Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ryanair: Και στην Κέρκυρα "καβγάς" για τα 360 χιλιάρικα

Τους έχει κάνει
όλους άνω-κάτω...

Για όσους παρακολουθούν το θέμα, ήταν εύλογο ότι τοπικές “διαμάχες” με αφρομή την περίπτωση της Ryanair και των επιδοτήσεων που εισπράττει για πτήσεις από ελληνικούς προορισμούς, θα προκύπτουν και σε άλλες περιοχές εκτός Δωδεκανήσου και Θεσσαλονίκης. Στην Κέρκυρα...

...όπως διαβάζουμε στο corfupress.gr, το αίτημα της εταιρείας για 360.000 οικονομική ενίσχυση για έναν χρόνο πτήσεων, έχει προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις, μεταξύ υποστηρικτών και πολέμιων, εν προκειμένω μεταξύ τουριστικών φορέων, αλλά και με εμπλοκή του Δημάρχου Γιάννη Τρεπεκλή.
Κοινώς ανταλλαγή φραστικών αντεγκλήσεων και ποικίλων χαρακτηρισμών μεταξύ των εκπροσώπων των φορέων και παραγόντων του Δήμου, αλλά η αλήθεια είναι οτι υπάρχουν και ενδιαφέροντα επιχειρήματα, εκατέρωθεν.
Το θέμα είναι ότι όλα αυτά και τα τρανταχτά ποσά που πάνε και έρχονται, δεν τα παρακολουθούμε μόνον εμείς, αλλά και πολλοί άλλοι και εκτός Ελλάδας, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει και να συνεπάγεται για τις ισορροπίες της αγοράς...
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου