Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΗ: Προς συμφωνία με TEZ Tour για πακέτα με κρουαζιέρες


Μία βαρυσήμαντη συμφωνία, στρατηγικής σημασίας, που θα βάλει την Κρήτη στον “χάρτη” της ολοένα αυξανόμενης αγοράς κρουαζιέρας της Ρωσίας, βρίσκεται σε τελικό στάδιο, σύμφωνα με πληροφορίες μας. Η συμφωνία αφορά στην...

...ένταξη του λιμανιού του Ηρακλείου, στα προγράμματα για κρουαζιέρες που προωθεί στους Ρώσους πελάτες του ο μεγάλος τουριστικός οργανισμός TEZ Tour.
Γ. Μπρας
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται ότι οι επίπονες προσπάθειες του Προέδρου και Διευθ. Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Γιάννη Μπρα, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και παράγοντες, ευοδώθηκαν και ο ρωσικός tour operator έχει συμφωνήσει να διαμορφώσει πακέτα που θα περιλαμβάνουν και κρουαζιέρες οι οποίες θα ξεκινούν από το Ηράκλειο, από την επόμενη περίοδο.
Στόχος είναι οι εβδομαδιαίες κρουαζιέρες να αποτελούν μέρος των πακέτων διακοπών των Ρώσων στην περιοχή, καθώς είναι γνωστό ότι κατά μέσο όρο, οι Ρώσοι που επισκέπτονται την Κρήτη επιλέγουν διαμονή άνω των 12 ημερών.
Ανάλογες συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και με άλλους ρωσικούς tour operators και μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία.
Η εξέλιξη αυτή, εφόσον οριστικοποιηθεί, θα διευκολύνει σημαντικά και τις διαπραγματεύσεις του ΟΛΗ με τις μεγάλες εταιρείες κρουαζιερόπλοιων, να επιλέξουν το Ηράκλειο ως home port, καθώς η ρωσική αγορά είναι από τις αναδυόμενες στον τομέα τους.
Ήδη, έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με την Aida, ενώ στα πλεονεκτήματα του προορισμού, έχει προστεθεί η “σύμπραξη” και συνεργασία του ΟΛΗ με το Αεροδρόμιο.
Σημαντική εξέλιξη αλλά και μεγάλο “στοίχημα”, αυτό, ελπίζουμε να επιτύχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου