Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΣΕΤΕ- Ο. Κεφαλογιάννη: Business as usual. το κλίμα αλλά και...


...ο "κλήρος έπεσε στον Nikos"*

Χωρίς “είδηση”, μάλλον περισσότερο υποτονική του αναμενόμενου και συντομότερη του προβλεπόμενου, δημοσιογραφικώς, χρόνου, η συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΤΕ με την υπουργό Όλγα στον ΕΟΤ. Ουσιαστικά...

...εφόσον όλα τα κλαδικά ζητήματα έχουν τεθεί στην υπουργό κατά τη διάρκεια του τελευταίου διαστήματος, αυτό που έγινε ήταν μία ανακεφαλαίωση και επικαιροποίηση, συμπεριλαμβανομένης μία αναλυτικής ενημέρωσης από πλευράς Ο. Κεφαλογιάννη για τα πρόσφατα ταξίδια της και τις εξελίξεις σε επίπεδο υπουργείου ενώ συμφωνήθηκαν και κάποια χρονοδιαγράμματα.
Υπήρξε βέβαια και μία, έτσι πιο ηχηρή και ζωηρή παρέμβαση από τον πρόεδρο ενός εκ των φορέων, αλλά είχε μάλλον... αναδρομικό χαρακτήρα, αφού αφορούσε σε θέμα που περιλαμβάνετσι σε Νόμο που έχει ψηφιστεί εδώ και μερικούς μήνες.
Το ενδιαφέρον σημείο που μάθαμε; Ότι δεν έγινε κάποια ειδική αναφορά στο θέμα της εταιρείας marketing, θέμα που προφανώς συζητήθηκε σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις που προηγήθηκαν.
Αν βγάλαμε κάτι ως “νέα” ενδιαφέρουσα πληροφορία από αυτήν τη σειρά συναντήσεων, είναι ότι έχει ανατεθεί, τρόπν τινά, στον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Ν. Καραχάλιο, η ευθύνη να διαχειριστεί αυτό το θέμα και να παρουσιάσει ένα σχέδιο- πρόταση το αμέσως επόμενο διάστημα.
Εκεί εστιάζεται, πλέον η όλη διαδικασία σχηματισμού ενός μικτού μοντέλου προβολής και marketing, το οποίο, ωστόσο, θα παραμένει ελλιπές όσο δεν αποσαφηνίζεται - λόγω και της γενικότερης κατάστασης και... Τρόικας - μία καθοριστική παράμετρος και αυτή είναι τα διαθέσιμα κονδύλια από πλευράς δημοσίου.
Ταύτα προς το παρόν και ίσως έχουμε νεότερα προς τις μέρες του Συνεδρίου του ΣΕΤΕ, στις 29 και 30 του μηνός. 

*"Κι ο Κλήρος Έπεσε στον Σμάιλι" (Tinker Tailor Soldier Spy, 2011)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου