Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Minoan Group: Ετοιμάζει και άλλη εξαγορά, στον απόηχο της συμφωνίας με τα Ταχυδρομεία


Φαίνεται ότι η βαρυσήμαντη συμφωνία της Minoan Group με τα Βρετανικά Ταχυδρομεία, δεν είναι το τελευταίο νέο που ακούμε για τον Όμιλο για φέτος. Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο τελικό στάδιο σύναψης συμφωνίας για άλλη μία εξαγορά τουριστικού γραφείου, η οποία θα ανακοινωθεί...

...εντός των επόμενων ημερών.
Η συμφωνία της Minoan Group για την εγκατάσταση αυτοματοποιημένων κέντρων εξυπηρέτησης πελατών και στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών από τα Συστεγαζόμενα Ταχυδρομεία της Μεγάλης Βρετανίας, με τελικό στόχο να εγκαταστήσει τουλάχιστον 1.000 τέτοια κέντρα μέσα στην επόμενη πενταετία, ήταν μία κίνηση-σταθμός για τον Όμιλο. Και ως τέτοια, προκάλεσε αίσθηση και συζητείται έντονα στη βρετανική τουριστική αγορά, καθώς προσφέρει στην Minoan Group ένα καινοτόμο στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών της. 
Στην αρχική πιλοτική φάση των πρώτων τριών μηνών θα εγκατασταθούν 50 αυτοματοποιημένα κέντρα σε συστεγαζόμενα ταχυδρομεία που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία ενώ κάθε τρεις μήνες αναμένεται να δημιουργούνται τουλάχιστον άλλα 50 νέα τέτοια κέντρα.
Η δυνατότητα πρόσβασης στις καλύτερες επιλογές διακοπών με τη χρήση αυτοματοποιημένων κέντρων σε σημεία που αποτελούν το κέντρο της ζωής της βρετανικής περιφέρειας ή και των προαστίων των αστικών κέντρων και μάλιστα με το προσωπικό ενδιαφέρον που θα δείχνει ο υπεύθυνος του ταχυδρομικού γραφείου θα δημιουργήσει νέες και εξαιρετικές ευκαιρίες με άμεσο όφελος για τη Minoan Group Plc, τα ταχυδρομικά γραφεία, τις πωλήσεις των επιχειρήσεων που συστεγάζονται με τα ταχυδρομικά γραφεία και εν γένει το κοινό. 
Τα αυτοματοποιημένα κέντρα θα χρησιμοποιούν την τεχνογνωσία της Stewart Travel, θυγατρικής εταιρείας της Minoan Group, που διαθέτει άλλωστε ιδιαίτερη παρουσία στο χώρο των διαδικτυακών πωλήσεων ταξιδιωτικών πακέτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου